Tizenöt évet kaphat a bosszúból gyújtogató borsodi férfi – videó

Megosztás

Részegen, éjszaka jelent meg egy férfi Mezőzomboron volt barátnőjénél, és miután a család elzavarta, bosszúból felgyújtott egy garázsban álló autót, a lángok pedig átterjedtek a házra is, kis híján tragédiát okozva.

Amint arról korábban a Borsod24 is beszámolt, még februárban történt kis híján tragédia Mezőzomboron. A gyújtogató erősen ittas állapotban jelent meg volt párja és családja házánál, és miután kiabált a nővel, a család többi tagja segített a férfit eltávolítani az ingatlan területéről. Úgy gondolták, megszabadultak tőle, de az elkövető a garázsba vette az irányt.

Ott felgyújtotta az egyik autót, a lángok átterjedtek egy másik járműre, majd a ház tetőszerkezete is égni kezdett. A tüzet a katasztrófavédelem munkatársai fékezték meg.

Meghalhatott volna a család miatta

Majdnem megölte volt párját és a nő családját egy Borsod vármegyei férfi, aki bosszúból gyújtogatott a garázsban. Az ámokfutó éjszaka jelent meg részegen volt barátnőjénél, de a szülők elzavarták. Ezután ment a garázsba ahol felgyújtott egy autót, a lángok pedig átterjedtek a házra, a család még éppen ki tudott menekülni.

A Tények információi szerint a büntetett előéletű férfi rendszeresen ivott, és akár 15 év fegyházbüntetést is kaphat emberölés kísérlete miatt. Tettét az első vallomásában beismerte, majd a másodikban tagadta a gyújtogatás tényét.

(kiemelt képünk illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek