Nem először mutogatott a barcikai szatír

perverz

Megosztás

Közerkölcsöt súlyosan sértő cselekményt követett el egy férfi Kazincbarcikán, tíz hónap börtön vár rá első fokon.

Egy férfi tavaly tavasszal rendkívül visszataszító és súlyosan közerkölcsöt sértő viselkedést tanúsított Kazincbarcikán, a városi sportcsarnok melletti parkban. A vádlott fényes nappal, teljesen nyilvános helyen akarta magát obszcén módon kielégíteni, mások szeme láttára.

A férfi első lépésként két idős hölgyet választott ki célpontként, akiket szemérmetlenül bámulni kezdett, miközben letolta nadrágját és magához akart nyúlni önkielégítés céljából. Ocsmány tervét azonban félbe kellett szakítania, amikor észrevette, hogy nem sok méterre tőle rendőrök teljesítenek szolgálatot és tanúi a történteknek.

A hatóságok emberére nem sokáig kellett várni, hamar közbeléptek és a férfit a helyszínen őrizetbe vették. A környéken élők szerint sajnos ez nem volt az első alkalom, hogy hasonló visszataszító eset történt a közparkban.

Az illetékes bíróság az elkövetőt szeméremsértés vádjával 10 hónap börtönbüntetésre ítélte. A büntetés kiszabásánál enyhítő körülményként vették figyelembe a beismerő vallomást. Ugyanakkor súlyosbító tényezőként értékelték, hogy a vádlott korábban már elítélték hasonló, közerkölcsbe ütköző cselekmény miatt, így visszaeső bűnelkövetőnek számít.

Az ítélet egyelőre nem emelkedett jogerőre, mivel a védelem gondolkodási időt kért. A rendkívül megbotránkoztató eset ismételten rámutatott a közterületek fokozott felügyeletének fontosságára a közrend és közerkölcs hatékony védelmében.

Képünk illusztráció.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek