Nagy ütközés a 37-es főúton Felsőzsolcánál, de egy másik baleset lett igazán magyaros

Megosztás

A Szerencs és Miskolc között történt csattanásnál is sérültet kellett kimenteni az autóból, de egy másik, még ennél is nagyobb balesetnél kiderült, hogy az egyik résztvevőnek korábban bevonták a jogsiját hosszú hónapokra, a másiknak pedig soha nem is volt.

Ismét egy baleset történt délután BAZ megyében. Az ütközés a 37. számú főúton, Felsőzsolca külterületén történt nem sokkal 14 óra előtt. A két jármű Szerencs felől haladt Miskolc felé. A forgalmat a rendőrség Felsőzsolca felé terelte.

Az elsődleges adatok alapján egy kukoricát szállító tehergépkocsi utolért és nekihajtott egy személygépkocsi hátuljának, amelyben két nő ült. A személyautó egyik utasa megsérült, akit további ellátásra kórházba szállítottak. 

A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja – tudta meg a Minap.hu. Egy másik csattanás pedig igazán magyarosra sikeredett, eltiltás hatálya alatt vezetés, kontra soha nem is volt jogosítványa.

A XXII. Nagytétényi úton az Erdélyi utca közelében súlyos baleset történt kora délután. Az Audi az Érd felé tartó autót előzte nagy sebességgel, amikor egy Opel Astra ételfutár kikanyarodott elé egy mellékutcából. Az ütközés erejét mutatja, hogy az Opel tulajdonképpen kettészakadt, majd az Audival együtt az árokba sodródott, miközben az Audi még egy beton villanyoszlopnak is nekiment. Az Opel sofőrje beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki, de (legutolsó információink szerint) nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a fotók tanúsága szerint földi úton szállították kórházba. Az Audi vezetője viszont könnyebben sérült, ez biztosnak látszik. A két sofőr közül az egyik eltiltás hatálya alatt vezetett, 4 hónap múlva kapta volna vissza a vezetői engedélyét, a másiknak pedig egyáltalán nem is volt jogosítványa, csak jelenleg még nem tudjuk, melyik állítás kire vonatkozik – részletezte a Balesetinfo.

Fotók: Baleset-info.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek