Magyar Péter előtt, Magyar Péter után, de nem csak róla és nem csak politikáról szóltak a hírek

Megosztás

Nem lebontják, hanem találtak befektetőt és felújítják a jó ideje nem lakott toronyházat Miskolcon. Vannak, akik már látták Magyar Pétert, és friss élmény volt nekik a találkozás a Tisza Párt EP- és budapesti listáját is vezető politikussal, és van ahol még csak várják, hogy hozzájuk is érkezzen. Emellett zajlik a kampány persze, mindenféle fura költésekkel, és még érdekesebb ötletekkel. Az elhíresült pécsi buszbotrányt újságírók beszélték ki egy friss podcastban, Kecskeméten pedig az orosz diszkontáruház érkezéséről pletykálnak.

Borsod24: Eladták a lepusztult miskolci húszemeletest

Régóta akart valamit kezdeni az önkormányzati ingatlankezelő a miskolci húszemeletessel. Az üresen álló ikonikus ingatlant sokan az öngyilkosok házának is nevezik a borsodi megyeszékhelyen. Eleinte tervben volt a toronyház felújítása és átépítése is, de a fejlesztésre nem sikerült pályázati pénzt szerezni, írja a Borsod24. Érdekesség, hogy a 119 lakásos házat nem a rendkívül sikeres, a Hell-cégcsoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő vállalkozás, hanem egy budapesti cég szerezte meg, nagyjából 500 millió forintért, felújítási kötelezettség vállalásával.

Eladták a miskolci húszemeletest

Kapos-T: Magyar Péter-várás, választási cseresor, felszívódott párt

Magyar Péter számos, a térképen alig látható településen is megfordult már országjárása során, ám Kaposvárt eddig elkerülte. A Kapos-T kiderítette, hogy mégsem kell már sokat várni rá a somogyiaknak, e hónap tizenötödikén találkozhatnak vele a helyiek. A lap azt is kiderítette, mi lett a városban a kirúgott-lemorzsolódott Mi Hazánk-tagokkal, és mi történt az LMP-vel.

Választási hírek: a Mi Hazánk cseresorral indul, az LMP felszívódott, Magyar Péter jövő hét szerdán jön Kaposvárra

Büntetőeljárás folyik Horváth Ákos ellen? Magyar Péter számos, a térképen alig látható településen is járt már – elismerésre méltó módon – országjárása során, ám városunkat eddig elkerülte: most eg…

Szabad Pécs: Újságírók az elhíresült pécsi buszbeszerzési ügyben történt fordulatról

Volvo-gate. Pécsi buszbotrány. A majdnem tíz éve kezdődött ügyről rengeteg részletet tudtunk már eddig is, de jogerős ítélet még nem született. Sőt, a Pécsi Ítélőtábla a napokban hatályon kívül helyezte az elsőfokú, felmentő ítéletet. De, hogy jutottunk idáig? Erről készült friss podcast-adás, amelyben Ungár Tamást (Népszava) és Babos Attilát (Szabad Pécs) Gűth Ervin (Mecseki Müzli) kérdezte.

Újságírók a hollandiai buszbeszerzésről és a pécsi Volvo-ügyben történt hatalmas fordulatról

Volvo-gate. Pécsi buszbotrány. A majdnem tíz éve kezdődött ügyről rengeteg részletet tudtunk már eddig is, de jogerős ítélet még mindig nem született. Sőt, a Pécsi Ítélőtábla a napokban hatályon kí…

Szabolcs24: Óriási tömeg fogadta Nyíregyházán Magyar Pétert

Magyar Péter, a Tisza Párt arca a héten járt Szabolcs-Szatmár-Bereg több kisvárosában, de a legnagyobb rendezvényét a megyeszékhelyen tartotta. Több ezer embert sikerült az utcára hívnia, hogy együtt tiltakozzanak többek között a Fidesz és az ellenzék bebetonozott pozíciói, az ellopott EU-s támogatások, a  hazai közállapotok, a szegénység, a kórházak alulfinanszírozottsága, az emberek megfélemlítése miatt – tudósított a Szabolcs24.

Magyar Péter Nyíregyházán – óriási tömeg fogadta

A Fidesz számára a legnagyobb félelem, hogy Magyar Péter kirántotta a lakosságot az évek óta látott teljes apátiából. Nyíregyházán is sok érdekességet megtudhattunk a NER működéséről. A politikus szerint a kormány mindent megpróbál elfedni propagandával,

Szegeder: Lázár János Szabadkára is vinné a tram-traint

Szabadkára is tram-traint vinne Lázár János, de a közbeeső városokba már nem biztos, hogy bemennének a járművek – írja a Szegeder. A napokban meg is járta Szerbiát a tram-train, de adminisztratív okokból most csak Horgosig jutott. A nemzetközi közlekedéshez szükséges kritériumok közül párat még teljesíteni kell, és a szakma se fogadja kitörő lelkesedéssel Lázár ötletét, tekintve, hogy a Hódmezővásárhely–Szeged vonalon is adódnak problémák.

Szabadkára is tram-traint vinne Lázár, de a városokba már nem biztos, hogy bemennének a járművek

Az első próbautat meg is tartották kedden, ahol Horgosig jutott el az egyik szegedi vasútvillamos.

Szol24: Gigantikus kampányköltésben a fideszes polgármester

A kampányok idején mindig jelzésértékűnek számít a politikai hirdetésekre elköltött összegek nagysága, ahogy az is sokatmondó, hogy egy jelölt a saját programpontjait, elképzeléseit szeretné ezáltal minél szélesebb közönséghez eljuttatni, vagy az ellenfelei lejáratására szórja el a pénzt. Arról, hogy Szolnokon, mi ezzel kapcsolatban a helyzet, a Szol24 közölt cikket.

Ellenfeleihez képest a sokszorosát költi Facebook-hirdetésekre Szalay Ferenc

Mindig jelzésértékűnek számít a politikai hirdetésekre elköltött összegek nagysága, ahogy az is sokatmondó, hogy egy jelölt a saját programpontjait, elképzeléseit szeretné ezáltal minél szélesebb közönséghez eljuttatni, vagy az ellenfelei lejáratására szórja el a pénzt. De

KecsUP: Kecskeméten is boltot nyit az orosz Mere szupermarket hálózat?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a nagy múltú kecskeméti Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Volt, akit meglepetésként ért, más nem csodálkozott rajta, hogy április 26-tól már 30 százalék kedvezményt hirdettek a megmaradt árura, majd még aznap délután 50 százalékosat, bár akkorra a polcok már nagyrészt üresek voltak. Ezt követően végleg bezárták a kapukat. A tulajdonos Szilvási József azt mondta: még két hétig nem nyilatkozhat arról, hogy mi lesz az ikonikus bevásárlóközpont helyén. A KecsUp újságírója több forrástól is úgy hallotta, az orosz Mere szupermarket hálózat fog boltot nyitni. 

https://kecsup.hu/2024/05/bezart-a-szilvasi-aruhaz-de-mi-lesz-a-helyen-unikum/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR17mAhFsEPPaKgOfY13MzXPV0rC2m-bcewsHnD3oCZYovuymQAFYfnEbZ0_aem_AdzaJ1s7JajBAweNbI5rmfubo0oQKtjkplayf3DMyzrOuAHHyhXdzB0vBR19sNJDrZo5IzXqnvFUOvpkKXtiw094

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek