Nagy pörgés az Egyetemvárosban, harminc fellépő gondoskodik a nagy buliról, elkezdődött a MEN

Megosztás

Csütörtökön megkezdődött a Miskolci Egyetemi Napok, de péntektől forrósodik be igazán a buli.

Csütörtöktől vasárnapig a szemeszter legnagyobb egyetemi bulija zajlik Miskolcon. Idén is erős fellépő gárdával várják a szórakozni vágyókat. A tinik és középkorúak egyaránt találnak kedvükre valót. Csütörtökön három helyszínen kilenc fellépővel csábítják az embereket. A fellépők sorát Valmar és Majka nyitja majd.

Pénteken 9 órától 17 óráig ingyenesen látogatható a kari csapatok vetélkedője, ahol többek között lépcsőfutásban, kötélhúzásban és csilletolásban méri össze 8 kari csapat és a Alumni csapata a tudását. A péntek estét egy pécsi fiatal zenekar, a Mr. Smood nyitja, majd Horváth Tamás, Metzker Viktória és a Folloow The Flow is a nagyszínpadra lép. A Rockyban a fiatalabb korosztálynak kedveznek például az OTL-lel és az EKHOE, GYURIS, GRASA formációval.
 
Szombaton nap közben szintén a vetélkedőké a főszerep. Az esetét egy feltörekvő csapat, a MORIONES nyitja, 22:50-től pedig nagyszínpadra lép a hétvége legnagyobb sztárja, KAMRAD. A fiatalabbakat ezen az estén is a Rockyba várják, ahol többek között BRUNO X SPACC szórakoztatja a közönséget – tette hozzá a Minap.hu.

A részletes programot IDE KATTINTVA olvashatják el, amiről a Borsod24 is már többször beszámolt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek