Tóth-Szántai már beleéli magát a polgármesterségbe, jönnek a városi seriffek

Megosztás

Feltételes mód nélkül, kijelentő mondatokban közölte a fideszes támogatású polgármesterjelölt, hogy a közlekedési járatokon és a különböző városrészekben hamarosan jönnek a seriffek, akik majd rendet vágnak, ahogy Pintér Sándor két hét alatt Magyarországon…

Komolyan veszi a kampányidőszakot Tóth-Szántai József, aki a Fidesz nagyon erős pénzügyi és erkölcsi háttértámogatásával az igen aktív internetes hirdetései mellett a miskolci utcákat is járja. Ezúttal rendet ígér, mint Pintér Sándor 2010-ben, ehhez pedig úgy gondolja, hogy a saját maga által verbuvált seriffek lesznek a legmegfelelőbb emberek megyeszékhelyünkön.

Internetes bejegyzését a fideszes képviselőjelöltek természetesen mind azonnal nagy üdvözítéssel fogadták, bár Hollósy András sablonos hozzászólásához (Miskolcon rendnek kell lennie) volt, aki rögtön hozzá is szólt, hogy “uram, az nem lesz, hiába ígérgetnek, ezt tudja az egész város”. Ezen kívül érdekes kérdést vet fel, hogy vajon ezeknek a seriffeknek milyen jogkörük lesz “rendet tenni” például egy busz- vagy villamosjáraton? Hatósági személyek? Ha nem, akkor mit tehetnek és mit nem, ha balhét észlelnek?

Másik kérdés, hogy a rend fenntartása Miskolcon is alapvetően a Pintér Sándor vezette rendőrség feladata lenne. Ezzel a poszttal azt akarja sugallni Tóth-Szántai, hogy városunkban sem sikerül a belügyminiszter alá tartozó rendőrségnek rendet tartania? Várjuk a további ígéreteket, mert választások előtt abból mindig van bőven. (Forrás: a polgármesterjelölt Facebook-oldala)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek