Huszonkét év után gyökeres változás lesz a híressé vált BAZ megyei településen

Megosztás

Töretlen volt a bizalom az elmúlt közel három és fél évtizedben Molnár Oszkár iránt, de az atrocitásoktól sem mentes Edelényben nagy változás lesz, Molnár ugyanis 22 évnyi polgármesterség után idén már nem indul a választásokon, átadja a stafétát.

Az országos sajtóban legtöbbször csak a botrányoknál (pl a Hadházy Ákos által feltárt szörpházas balhénál), árvizeknél, illetve a különböző konfliktusoknál kerül elő rendre Edelény városa, pedig BAZ megyében az egyik legszebb környék is egyben. Szintén híres arról, hogy Molnár Oszkár polgármestert 1990 óta folyamatosan és általában fölényesen választják meg városvezetőnek. Ez a sorozat idén biztosan megszakad, Molnár nem indul újra a városvezetői székért, ahogy képviselőjelöltként sem méreti meg magát.

Erről Edelény Város Önkormányzata adott hírt a közösségi médiában. “Sem polgármester-, sem képviselőjelöltként nem indul a június 9-i választáson – jelentette be Molnár Oszkár polgármester a mai testületi ülés elején.

A polgármester köszönetet mondott minden edelényinek, akár rá szavazott, akár nem polgármestersége 22 éve alatt. Ugyanígy köszönetét fejezte ki a térség lakosainak korábbi, több cikluson át országgyűlési képviselőként.

Molnár Oszkár elmondta: nem fordít hátat a közéletnek. A mostani kampányban nem fogja támogatni azt a polgármesterjelöltet, aki a Facebookon legutóbb is korrupt szemétládának nevezte őt, ahogy azt sem, akinek a társa a közösségi médiában folyamatosan hazugozta őt. Ebből már minden edelényi tudhatja, kit tud támogatni a mostani választás polgármesterjelöltjeként” – írta az önkormányzat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek