Virtuális sétát tehetünk az épülő kazincbarcikai strandon

Megosztás

A kazincbarcikai strand életében egy új fejezet kezdődik, miután a régóta kihasználatlanul álló komplexumot tavaly júliusban elkezdték lebontani. A munkálatok jól haladnak és aki nagyon türelmetlen, egy háromdimenziós bejáráson ismerheti meg az új fürdő minden részletét.

Impozáns, formabontó – ezekkel a jelzőkkel illeti Szitka Péter az új látványterveken szereplő vízi komplexumot, mely az elmúlt évek legnagyobb beruházása Kazincbarcikán és már a második üteméhez érkezett.

A polgármester bejegyzésében azt is írja, hogy várja a helyiek véleményét, észrevételeit, szeretné, ha mindenki részt venne a tervezésben.

Addig is ebben az április hidegben erre a linkre kattintva tehetünk egy vituális sétát a barcikai strandon.

Szitka Péter

‼️ Impozáns, formabontó strandot Kazincbarcikára ‼️ Íme az elképzeléseink látványterveken és virtuális séta formájában. Virtuális séta: https://visualist.cloudftp.hu/kazincbarcika-vr/ ⛱️🩱 Az…

A kor igényeinek kevésbé megfelelő korábbi fürdő elbontása sem volt kis feladat. Lebontották a főbejáratot a jegypénztárral és a tárolóval. A gépházat, a romházat, a hullámmedencét és a gyermekmedencét, továbbá a nagyobb medencét és természetesen a környezetükben található térkő burkolatot.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek