Hamarosan érkezhet az éjjel-nappal nyitva tartó posta Miskolcra

Éjjel-nappali posta és okmányiroda? Forrás: Borsod24

Megosztás

Éjjeli baglyok és korán kelők előnyben. Nemsokára a miskolciak is élvezhetik a Magyar Posta nonstop szolgáltatásait – írja az MTI. Az eddig megszokottakon túl, különlegességekkel is bővítik a kínálatot. Az első ilyen létesítményt Nyíregyházán adták át. A legutóbb márciusban nyitottak új postát a borsodi megyeszékhelyen. Örvendetes hírek ezek az utóbbi évek postabezárásai után.

Csekkek befizetése iCsekk applikáció QR-kódjainak segítségével, postafiók bérlése és a letéti küldemények kézbesítése, csomagoláshoz használatos eszközök és postakész borítékok automatából történő vásárlásának lehetősége, csomag- és a bankautomaták használata. Ilyen új szolgáltatásokat kínálhat majd a miskolci éjjel-nappali posta is.

Nemcsak egy posta. Multifunkciós nonstop szolgáltatások? Forrás: Borsod24

Sőt, részben okmányirodai funkciókat is be fog tölteni, hiszen egy speciális ügyintézési automatán keresztül akár a jogosítványt is pótolhatjuk, személyi igazolvány változását és lakcímet jelenhetünk be, igényelhetünk hatósági erkölcsi bizonyítványt és további hivatalos okmányokat is intézhetünk.

A Portfolio már tavaly beszámolt a nonstop bankfiókok, posták jövőbeni megjelenéséről. Értesülésük alapján a hazai fejlesztésű, univerzális ügyfélkiszolgáló pontok, akár emberi közreműködés nélkül is átvehetnek postai, államigazgatási, banki, közüzemi ügyintéző funkciókat. Az egész lelke egy érintőképernyős, bankkártya terminállal és dokumentumolvasóval ellátott szerkezet, ami a magyar tulajdonú FaceKom vállalat fejlesztése. A Posta most bevezetett szolgáltatásai meglepően hasonlítanak hozzá.

A rossz alvók és éjjeli baglyok Miskolc mellett még tizenegy helyszínen használhatják majd ki a Magyar Posta Zrt. éjjel-nappali postai szolgáltatásait. Öt helyszín Budapesten, a többi Debrecenben, Kecskeméten, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen létesül.

Frissítés: A Magyar Posta válasza alapján a Miskolc 1. sz. postán (Miskolc, Kazinczy Ferenc út 16.) tervezik kialakítani a 24 órás ügyfélteret, amelyben egy Posta Lottózó is működni fog.

Források: MTI, Portfolio

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek