Egyre közeledik a cél: terheléses mérést végeztek a Nemzeti Összetartozás Hídjánál – videó

Megosztás

A sátoraljaújhelyi új függőhíd építése ismét egy komolyabb mérföldkőhöz érkezett. Fantasztikus felvételek, egyre közelebb a turisztikai látványosság átadása.

Két napon át terheléses mérés alá vetették a szakemberek a sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídját. Ez a Magyarországon is egyedülálló szerkezet számára dinamikus és statikus próbatételt is jelentett.

Dunai László a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hidak és szerkezetek tanszékének egyetemi tanára hallgatóival valamint helyi diákokkal közösen végezték el ezeket a feladatokat. Az eddig megismert adatok kiváló eredményeket hoztak, így még közelebb került a turisztikai látványosság az átadáshoz – számolt be róla a Zemplén Televízió.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy lerakták az üveglapokat a sátoraljaújhelyi függőhídon, amiről szintén nagyon látványos képek készültek.

Újabb mérföldkő: terheléses mérést végeztek a Nemzeti összetartozás hídjánál

Két napon át terheléses mérés alá vetették a szakemberek a sátoraljaújhelyi Nemzeti összetartozás hídját. Ez a Magyarországon is egyedülálló szerkezet számára dinamikus és statikus próbatételt is jelentett. Dunai László a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hidak és szerkezetek tanszékének egyetemi tanára hallgatóival valamint helyi diákokkal közösen végezték el ezeket a feladatokat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek