Néhány fontos húsvéti közlekedési információ a miskolciaknak

Megosztás

A hétvégén átállunk nyári időszámításra, az MVK járatait ez nem igazán érinti, az ünnepnapok annál inkább.

A közlekedési vállalat közleménye szerint, Március 30-án szombaton, valamennyi járat még a téli, 31-én – az óraátállítást követően – pedig már nyári időszámítás szerint közlekedik. Kérik, hogy az érintett utazóközönség kalkuláljon ezzel a változással, az utazás megtervezésekor.

Húsvéti közlekedési és bérletpénztári információk:
 
Nagypénteken (március 29.) és húsvétkor (március 31. – április 1.) a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig a szabad- és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel.

•             az 1-es, az 1G-s, a 43-as és az 53-as autóbuszok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek;
•             a 44-es járatok nem közlekednek;
•             a menetrendkönyvben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan, illetve a Lidl áruházat. 
 
Az utasok jegyeiket és bérleteiket városszerte húsz automatánál tudják megváltani (mvkzrt.hu/automata), valamint a díjtermékeik többsége mobiljegyként is megvásárolható (mvkzrt.hu/mobiljegy).
 
Március 29. és április 1. között a jegy- és bérletpénztárak 7 órától 14 óráig tartanak nyitva, kivéve az ügyfélszolgálati jegy- és bérletpénztárat, amely ezen időszak alatt zárva tart.
 
Az MVK Zrt. weboldalán, illetve az Android és iOS rendszereken elérhető MobilON alkalmazással ezeken a napokon is valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat – olvasható a cég közleményében

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek