Százmilliós értékben bővítette a gépparkját egy miskolci cég

Megosztás

A miskolci székhelyű M-Plus Central Europe Kft. (korábbi nevén Toolstyle Szerszám- és Alkatrészgyártó Kft.) tájékoztatása szerint a fejlesztés célja az volt, hogy olyan berendezésekkel egészítsék ki az eszközparkjukat, melyekkel a cég elindulhat a korszerű, automatizált, robotvezérelt gyártás irányába.

Összesen 232 millió forintos beruházással bővült a géppark, emellett nagy kapacitású és pontosságú, egyben komplex munkafolyamatok elvégzése is lehetővé vált.

Ezen felül a projekt céljaként nevezték meg azt is, hogy azon alkatrészeknél, műveleteknél vagy anyagtípusoknál, ahol az emberi tényező és más gyártási körülmények jelentősen befolyásolják többek között a végtermék minőségét, automatizált megoldásokat vezessenek be.

Mint írták, a beszerzett gépekkel és megmunkáló központokkal Magyarországon eddig nem gyártott energetikai alkatrészeket tudnak   nagyobb termelékenységgel, kisebb selejtszám mellett előállítani.

A beruházáshoz, amely a Széchenyi Terv Plusz programban valósult meg, a vállalat 119,26 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el – olvasható a közleményben.

MTI-információ

Kép: infonograd.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek