A hét elejének legnagyobb BAZ megyei arca a traktort poénosan szállító kamionos

Megosztás

Többen is látni véltek már hasonlót, de hozzánk még csak most jutott el először felvétellel együtt ilyesmi. Nekünk is minden elismerésünk a vicces sofőrnek, aki rengeteg közlekedő napját feldobta.

Balázs is jókorát nevetett a két, igencsak eltérő nagyságú traktor szállításán. Sokak figyelmét felkeltette már a különleges rögzítési módszer. Csak nehogy amiatt legyen baleset, hogy hangosan röhögve bámuljuk az orbitálisan nagy traktor mögé rögzített apróságot.

Kedves kamionos (remélem eljut hozzád), aki ma Miskolc 26-os és M30 elkerülőn 4 óra környékén egy baromira nagy zöld traktort szállítottál hatalmas kerekekkel: a bazinagy traktor után egy nagyon apró játéktraktor volt lerögzítve szabályosan.

Hatalmas arc vagy, minden tiszteletem, pacsi, meg minden IS! Feldobtad a napom” – írta az olvasó. Mások is megerősítették, hogy szintén látták a különleges szállítmányt, sőt nemcsak ugyanezen a járművön, hanem másoknál is. Mi továbbra is csak megerősíteni tudjuk, hogy ne hagyjon fel eme szokásával a vicces sofőr, mert ebben a szürke, embertelen világban néha jól esik őszintén nevetni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek