Állandó járőrpáros lesz a Győri kapuban

Megosztás

Az Avas városrész után a Győri kapuban is lesz állandó járőrpáros, számolt be a hírről a Miskolci Önkormányzati Rendészet és Simon Gábor a terület önkormányzati képviselője.

A kezdeményezés célja, hogy a környéken élők és dolgozók ismerjék a körzetükben szolgáló járőröket, így nagyobb bizalommal tudnak majd hozzájuk fordulni, ha segítségre van szükségük. Emellett a járőrpáros sokkal pontosabban és átfogóbban ismeri meg a problémás területeket, hiszen minden nap itt teljesítenek majd szolgálatot.

A közterület-felügyelő járőrpáros rendszeres jelenléttel igyekszik hozzájárulni az Újgyőri főtér és Malomszög utca közötti terület tisztaságának és közbiztonságának a fejlődéséhez” – írta a MIÖR közleményében.

A területen megkezdett első szolgálati napjukon Simon Gábor a terület önkormányzati képviselője, a Velünk a Város frakcióvezetője is elkísérte a járőröket. A találkozó során Simon Gábor ismertette a közterület-felügyelőkkel a lakosságtól érkező észrevételeket és kéréseket, valamint saját tapasztalatait is megosztotta velük.

Simon Gábor Facebook-oldalán kiemelte, hogy a Győri kapuban lakók biztonsága a legfontosabb, ezért is kérte az állandó jelenlétet a területen. Emellett a lakosságot azt kéri, hogy segítsék a járőrök munkáját észrevételeikkel és bizalmukkal.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg:

A MIÖR közleménye zárásaként kiemelte, hogy:

“A közterület-felügyelők szolgálatszervezésénél ügyeltünk arra is, hogy járőreink mind a hétköznapi-, mind pedig a hétvégi feladatellátás során láthatóak, elérhetőek és megszólíthatóak legyenek, ezzel is tovább erősítve az intézményünk lakossággal való együttműködését.”

Kapcsolódó cikkek