Kikapott Kecskeméten a DVTK

Megosztás

Az OTP Bank Liga 19. forduló zárómérkőzésén csapott össze a Kecskemét a DVTK-val. A miskolci együttes végül 2:1-es vereséget szenvedett, így Kuznyecov távozása óta még nyeretlen az együttes – írta a 24.hu.

Horváth Krisztofer villanásával került először előnybe a KTE, akit a 17. percben senki sem próbált megakadályozni abban, hogy kapura lőhessen. A magyar válogatott támadó ezt kihasználva a tizenhatos vonaláról lőtt a jobb alsó sarokba. Innentől a DVTK igyekezett irányítani a játékot, de a szünetig csak kevés helyzetet tudott kidolgozni, egyenlítenie pedig nem sikerült.

Térfélcsere után jött el igazán a diósgyőriek ideje. Marco Lund fejesét még bravúrral védte ugyan Varga Bence, de tíz perccel később már ő is tehetetlen volt, amikor Pozeg Vancas kapott a kaputól egy lépésre labdát. Így az 59. percben döntetlenről folytatódhatott a mérkőzés. A kapott gól megfogta a kecskemétieket, de csak egy lesgóllal tudta kihasználni helyzetét a DVTK. A 71. percben ez meg is bűntette magát, ugyanis Horváth Krisztofer egy szép kiugratás végén újra kilőtte a hosszú alsót.

Mivel az eredmény már nem változott, a Diósgyőr második tavaszi bajnokiján sem győzött, vagyis mióta nem Szergej Kuznyecov az edző, még nyeretlen. A Kecskemét viszont két győzelemmel kezdte 2024-et és a hetedik helyre lépett előre.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: DVTK.eu

Kapcsolódó cikkek