Ekkora lenne a gond? Már süllyedő hajóhoz hasonlítják a Párbeszéd-ZÖLDEK pártját

Megosztás

Lemondások, kapkodás, káosz, zavaros ügyek, mint egy süllyedő hajó fedélzetén a kétségbeesett kiáltás. Záró fejezethez érkezett a Párbeszéd – ZÖLDEK?

Kapkodás, káosz, zavaros ügyek, mint egy süllyedő hajón a kétségbeesett, széteső menekülés – fogalmazott a Bahir. A Párbeszéd – ZÖLDEK vezető testületei január végével lezárták a június 9-i önkormányzati és EP-választásra vonatkozó operatív munkafolyamatok újragondolását, és kialakították a hatékony működés szervezeti és személyi kereteit.

A párt elnöksége új feladattal bízta meg Szabó Tímeát, aki – a kongresszus döntésével visszatért Karácsony Gergely főpolgármester és Jávor Benedek európai parlamenti listavezető mellett – ügyvezető társelnökként felel majd a stratégia és az operatív feladatok végrehajtásáért.

Szabó Tímea frakcióvezetői feladatait Tordai Bence veszi át: a társelnöki posztjáról e váltás nyomán leköszönő eddigi frakcióvezető-helyettes így a parlamenti képviselőcsoport élén segíti a munkát. Döntés született arról is, hogy az elnökség Barabás Richárd szóvivőt, újbudai alpolgármestert ajánlja új társelnöknek; erről a tagság február 14-én határoz.

A Párbeszéd – ZÖLDEK a köztársaságpárti ellenzék egyetlen igazi, a kihívásokra valós megoldásokat kínáló zöldpártja, amelynek elismert, eredményes politikusai a kormányzati ellenszélben is megalkuvás nélkül dolgoznak a fenntartható, szolidáris jövőért, és markáns képviseletet kínálnak a környezetpusztító, akkumulátor-rémálmot végrehajtó, megújulóenergia-ellenes Fidesszel szemben – írta a párt saját közösségi oldalán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek