Ekkor rendezik meg az idei Cinefest filmfesztivált Miskolcon

Megosztás

Idén rendezik meg 20. alkalommal a Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált. Most az is kiderült, hogy pontosan mikor kezdődik majd a jubileumi fesztivál.

Az idei évben a szokásoknak megfelelően szeptember elején rendezik majd meg a rangos filmfesztivált. A hírességek által is nagyra becsült Cinfest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált idén szeptember 6-án kezdődik majd és egészen szeptember 14-ig tart.

Veres Pál polgármester szerint a fesztivál Miskolc kulturális életének egyik legerősebb oszlopa, ezért szívesen támogatják, hogy tovább építhessék nemzetközi elismertségét is. Az idei évtől egy másik jelentős segítője is lesz a több napos eseménynek, ugyanis együttműködési megállapodást írt alá a Mercedes-Benz Miskolc ügyvezetője a filmfesztivállal. Balogh József közölte, ugyan egy nagy beruházás közepén vannak, mégis szeretnének új helyszínt biztosítani a fesztiválnak új szalonukban.

Bíró Tibor elmondta, kisebb-nagyobb mértékben eddig is támogatták a rendezvényt a helyi cégek, de most egy több évre szóló támogatási szerződés született, amire még nem volt példa.

Arról, hogy tavaly hogyan zajlott a Cinfest és kik nyerték a rangos díjakat, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek