Mit művelünk már megint a környezetünkkel Miskolcon? Ne legyen már természetes ez a viselkedés

Megosztás

Bár egy miskolci multi parkolója mellett sikerült ezt a disznóólat magunk után hagyni, ez nem a vállalat sara, ezt mi, borsodiak hagyjuk magunk után. De miért jó nekünk ilyenben élni? Nem lenne jobb szemetelés nélkül?

Tájkép csata után, 2024 is jól kezdődik. A miskolci Auchan parkolójában készültek ezek a felvételek N. Sándor jóvoltából. Elképesztő csatateret, szemétdombot hagyunk magunk után, sajnos van, ami sosem változik, ez a szemetelésre is igaz.

És hogy mi erről a vélemény? Szókimondóan fogalmazták meg sokan, amit gondolnak. “A szemetek mindig fognak szemetelni…” “Az emberek színvonala tükrözi városunkat! Igénytelen szutykok akik ezt csináljak!” “Sajnos jelen van ez a probléma máshol is. Az erdőket, tópartokat sem kímélik a szemetelők. Szemetelnek, szemetelnek, na söprés!”

“Az Avasi Tesconál is hasonló a helyzet! Hiába egész sokszor takarítják, de amíg a vásárlók állandóan szemetelnek szélmalomharc!” “Mert lusták két métert menni a kukához.” “Nemcsak lustaság, van, aki szándékosan, látványosan dobja el a szemetét, hogy ő ezt is megteheti, úgysem kezdenek vele semmit. A cigicsikket is a kocsikból kifricskázzák, mert nekik mindent szabad.”

Ez valóban óriási gond, de közel sem csak miskolci probléma, szerte Magyarországon szinte mindenhol ugyanezt láthatjuk, minden városban. Vajon mikor lesz rend a fejekben, ha valaha is rend lesz?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek