Minden részlet ismert, így zajlik majd a szilveszteri fergeteges évzáró buli Miskolcon

Megosztás

Világhírű DJ, Bikini koncert, látványos fényshow várja az érdeklődőket, természetesen ingyenes programként. Indítsuk közösen az új évet.

Miskolcon az óév utolsó napján koncertekkel és látványos fényshow-val búcsúztatják 2023-at – közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Városháza. A Szent István téri színpadon hazai és külföldi előadók szórakoztatják majd a közönséget, a többi közt a zenei listák tetejére jutott, világhírű DJ, Imanbek is zenél majd, aki fiatal kora ellenére a Grammy-díj elnyerése mellett az amerikai Billboard élére tört. A tűzijátékokkal azonban óvatosan bánjunk, petárdázni pedig teljes egészében tilos.

Nagyvonalakban már bő másfél hete ismert volt a program, most a pontosabb részleteket is sikerült megtudnunk, érdemes fejben tartani az időpontokat. Az óévbúcsúztató és újév köszöntő szilveszteri buli fellépőinek listája itt olvasható:

🎶🎤 18:00-18:45 Vadkelet 🎶🎤

🎶🎤 18:45-19:45 Bárány Attila 🎶🎤

🎶🎤 19:45-20:45 Bikini 🎶🎤

🎶🎤 20:45-21:45 Willcox 🎶🎤

🎶🎤 21:45-22:45 Zaporozsec 🎶🎤

🎶🎤 23:00-00:30 Imanbek 🎶🎤

🎶🎤 00:30-02:00 Tomy Montana 🎶🎤

❗ A belépés díjtalan. ❗ A helyszín tehát a Szent István tér.

Az ingyenesen látogatható miskolci programok mellett, a nemrég átadott, felújított Avasi kilátó is meglepetéseket tartogat az esztendő utolsó, majd első napján. A város iránytűjének is nevezett épület egy fényshow-val vezeti át a közönséget a jövő évbe. December 31-én 17:00-tól ugyanis a kilátó karácsonyi fényeit egy szilveszteri fényvariáció váltja fel. Majd éjfél előtt egy visszaszámlálás következik fényvillanásokkal, az újév beköszöntével pedig 00:35-kor elindul a különleges fényshow, ami egészen 01:05-ig tart majd.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek