Hajápolás természetesen – Hasznos tippek a ragyogó hajkoronáért!

Megosztás

Hajunk állapota jelentős mértékben meghatározza a megjelenésünket, többek között ezért sem mindegy, hogy milyen termékek mellett döntünk az ápolása során. A natúr készítményekkel megőrizhetjük hajszálaink egészségét, s egyúttal fényesebbé, ragyogóbbá is varázsolhatjuk.

Különleges összetevők a tudatos hajápoláshoz

Amikor a természetes szépségápolás elkötelezett hívei leszünk, egyre fontosabbá válik az is, hogy ne csak kellemes illatú, tetszetős külsejű sampont válasszunk, hanem olyat, amely ápolja, táplálja, védelmezi hajunkat. Érdemes körülnézni a BIOLA Webshop hajápolói között, ugyanis egy igazi gyöngyszem például a BIOLA Kávé & Goji samponja.

Nézzük meg, hogy miért érdemes kipróbálni! A kávé serkenti a vérkeringést a fejbőrünkön, s ezáltal a hajhagymáink tápanyagellátása is javulhat, ez pedig pozitívan hat a hajnövekedésre. S még nem is beszéltünk a koffeintartalmának frissítő hatásáról. Ami pedig a Goji bogyót illeti, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag, ennek köszönhetően a segítségével megőrizhetjük frizuránk ragyogását, természetes fényét, sőt elősegíti a haj növekedését is.

Ráadásul a Goji által felvértezhetjük a hajszálainkat a káros környezeti hatásokkal szemben is. Az említett két kiváló összetevő mellett a BIOLA sampon tartalmaz még Moringa olajat, B5-provitamint, valamint értékes illóolajokat, például teafát és rozmaringot. Láthatjuk, hogy egy ütős hajápoló “koktéllal” erősíthetjük, táplálhatjuk tincseinket.

Milyen esetekben jelent kiváló választást?

Az említett sampon minden hajtípuson alkalmazható, nem számít, hogy vékony vagy vastag szálú, egyenes, hullámos vagy netán göndör fürtökkel rendelkezünk. A legjobb pedig, hogy általa megőrizhetjük a természetes szépségét frizuránknak, s a mai világban ez kiemelten fontos, ugyanis elsőként minden szempár a hajunkra és az arcunkra szegeződik. Napjainkban már nem jelent kihívást megtalálni azokat készítményeket, amelyek által tudatosabbak lehetünk a hajápolás területén is. A kockázatos összetevőktől mentes, kizárólag természetes komponenseket tartalmazó termékek éppúgy becsempészik a luxust és az igényességet a mindennapjainkba, csupán természetesen, biztonságosan teszik mindezt.

Fontos, hogy a hajvégekre a natúr- és a bio samponok használatát követően hajfény sprayt, vagy kiöblítendő hajvégápoló- balzsamot, vagy krémet vigyünk fel!

A kávés, gojis sampon bármelyik évszakban ideális választás. Nyáron a napfény, a sós víz és a klórozott medencevíz káros hatásaival is meg kell küzdenünk. A hűvösebb, szárazabb évszakban pedig könnyedén kiszáradhat a hajunk, ugyanakkor a hajhullás is intenzívebbé válhat, éppen ezért a fejbőr, illetve a hajszálak támogatására is aktívabban kell odafigyelnünk. S mi lehetne ennek jobb módja, mint egy natúr termék, telis tele értékes hatóanyagokkal.

Minden évszak kihívást jelenthet

Akár a hideg, száraz levegővel kell felvenni a harcot, akár az erős napsugárzással, egy dolog egészen biztos, egy jó samponnal alaposan felvértezhetjük hajunkat, s nem kell többé attól tartani, hogy az évszakváltás a frizuránkon is meglátszik. Minden évszakban fontos a hajhagymák intenzív táplálása szérumokkal, vagy gyógynövények hatóanyagait tartalmazó samponokkal.

Kapcsolódó cikkek