Mire jó egy úti vasaló?

Megosztás

Azok számára, akik gyakran utaznak, ugyanakkor fontos nekik az elegáns, ízléses vagy adott esetben akár üzleti megjelenés, az úti vasaló egy kitűnő alternatívát jelent a vasaláshoz. Természetesen a neve ellenére nincs az sem megszabva, hogy hol vagy mikor lehet használni, így otthon is nyugodtan dolgozhatunk vele.

Ha túl kevés a hely…

A Márkabolt.hu kisgép kínálatából beszerezhető Electrolux EDBT800 vasaló egy kifejezetten kompakt méretekkel rendelkező háztartási gép. Ám amilyen kicsi, annyira ügyes is, úgyhogy akár még azokban a lakásokban is tökéletes megoldásnak bizonyulhat, ahol állandó kihívást jelent a lakók számára az, hogy hova lehetne elpakolni azokat az eszközöket, amelyekre feltétlenül szükség van.

Annak ellenére, hogy egyre többféle megoldás van arra, hogy kevésbé legyenek gyűröttek a ruháink, mint például az anyag, amiből készítik őket, vagy a szárítógépben való szárítás, illetve a tárolás trükkjei, tökéletes eredményeket csak vasalóval tudunk elérni. Még azokban a háztartásokban is, ahol csak ritkán kerülnek elő az ingek, mindig akad egy-egy helyzet, amikor muszáj a legjobb formánkat hozni, s ilyenkor bizony nem boldogulhatunk vasaló nélkül.

Egy szó, mint száz, a vasaló nélkülözhetetlen háztartási eszköz. Ám ha csak ritkán használjuk, tökéletes lehet számunkra egy úti változat is. Így sokkal könnyebben el tudjuk pakolni, mégis kéznél van, ha szükség van rá.

Üzleti utakhoz és nyaraláshoz

Azt talán nem is szükséges részletezni, hogy üzletkötéshez megfelelő öltözetre van szükség, ami csak akkor fog jól mutatni, ha nemcsak tiszta, hanem szépen vasalt is. A bőröndökben azonban óhatatlanul is összegyűrődnek a finom holmik, ezért okosan tesszük, ha magunkkal visszük az úti vasalónkat is.

És ott van a nyaralás is, amikor szívesen vennénk fel a tengerparti sétához azt az elegáns hosszú ruhát, ami olyan szépen lebben a szélben, illetve amikor beülünk az elegáns étterembe, nem feltétlenül akarunk gyűrött öltözékben megjelenni. Nem kell lemondanunk egyik elképzelésünkről sem, ha van egy kompakt kis úti vasalónk, amelyre számíthatunk bárhol, bármikor. Felejtsük el nyugodtan a szaladgálós holmikat, és pakoljuk be azokat a csinos darabokat, amelyekben jól fogjuk érezni magunkat.

Mi mindent tud az úti vasaló?

Említettük már, hogy bár méretében eltörpül a hagyományos társai mellett, mégsem fogunk benne csalódni. Az Electrolux márkanév önmagában is garancia erre, de ez a vasaló még így is felülmúlja az elképzeléseinket.

Összecsukható fogantyúja nyitott állapotban teljesen kényelmes és stabil fogást biztosít. A teljesítményszabályozónak köszönhetően pont úgy beállíthatjuk rajta, amit szeretnénk, mint a nagytestvéreinél. Sőt, még gőzölhetünk is vele a még szebb eredmények elérése érdekében. Rozsdamentes és karcálló acélból készült talpával gyorsan tudunk dolgozni vele, és még arra is gondoltak, hogy a kábele elég hosszú legyen a komfortos feladatvégzéshez.

Tökéletes választás, ha egy kicsi, de minőségi vasaló beszerzése a cél.

Kapcsolódó cikkek