Fantasztikus látvány: így él a csapatszellem a miskolci lépcsőházban, csodás dekoráció

Megosztás

Szívmelengető látványban van része azoknak, akik láthatják ezt a feldíszített miskolci lépcsőházat. A modern világban megszokott elidegenedés és közöny teljes fonákja, íme a remek csapatot alkotó miskolci lépcsőház lakóinak mesterműve.

A bejegyzést Király Miminek köszönhetjük, aki a közösségi médiában tette közkinccsé ezeket a szenzációs képeket a miskolci társasház csapatmunkájának eredményéről. Ne higgyük, hogy teljesen kihalt még a csapatszellem Miskolcon. Csak az elismerés hangján szólhatunk az alkotókról, a kezdeményezés maga is kiváló, az eredmény pedig még annál is jobban.

Hát nem jobb érzés lehet egy ilyen lépcsőházba hazaérkezni az adventi időszakban? Ha pedig már a miskolci Adventi Villamost is láthattuk idén, akkor az csak emeli az élményt. Az egyik helyi lakos hozzászólása: “Mi itt lakunk és minden évben ilyen csodásan fel van díszítve.”

Van információnk a pontos címről is, ám biztonsági szempontból nem tesszük közzé, mert számos hozzászóló szerint esetleg igen gyorsan lába kelne a csodaszép dekorációnak olyanok által, akik nem is a házban laknak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek