Exkluzivitás a teraszon: egy bárasztal különleges hangulatot jelent

Megosztás

Egy terasz ma már nem kell, hogy néhány hányavetin odavetett foltos műanyag székből és asztalból álljon. Lehetőség van arra is, hogy luxushangulatot teremtsünk, s úgy érezzük magunkat, mintha egy előkelő szálloda szolgáltatásait élveznénk.

Páratlan dizájn

Ha valami igazán minőségi, stílusos darabra vágyunk, keressük fel a SpaTrend kültéri kerti bútorainak izgalmas kínálatát! Itt elegáns bárasztalt is találunk, a hozzá tökéletesen passzoló, nemcsak gyönyörű, hanem kényelmes bárszékekkel együtt. Ezek tökéletes elemei lehetnek a kültéren kialakított részeknek, és egészen egyedivé teszik egy nagyszerű parti hangulatát is.

Attól függetlenül, hogy családunk tagjait vagy a számunkra legkedvesebb barátokat látjuk vendégül, igazán kellemes enteriőrben élvezhetjük a hozzánk látogatók kellemes társaságát. A természet lágy ölén lehetünk úgy, hogy közben nemcsak kellemes, hanem valóban exkluzív is az a környezet, amely körülvesz bennünket.

Tervezzük meg előre, hogy milyennek szeretnénk!

A terasz berendezésének beszerzése előtt feltétlenül gondoljuk át, hogy pontosan milyen bútorokra és kiegészítő elemekre lenne szükségünk. Egy bárasztalon gondolkodva például érdemes előre kitalálnunk, hogy hova szeretnénk majd tenni, főleg akkor, ha mellette más típusú bútorokat is szeretnénk majd használni.

Miért ideális választás egy bárasztal?

Amennyiben kisebb térrel kell gazdálkodnunk, alternatív megoldás is lehet a robusztusabb bútorok helyett. Szűkebb hely is elegendő a számára, és egyszerre nagyobb társaságot is ki tud szolgálni. Felhívja magára a figyelmet, ezért meghatározó alkotóeleme a terasznak. Komfortosan tudjuk használni, s ha nem is jut például bárszék minden résztvevő számára, akkor sem kell magát senkinek kirekesztve éreznie. Hiszen állva is kényelmesen használható.

Optimális döntésnek bizonyul azok számára is, akik szívesen és gyakran rendeznek nagyobb vendégsereg számára kerti partikat. Nemcsak a fentiek miatt, hanem azért is, mert tényleg barátságos, mégis színvonalas körülményeket biztosít mindenki számára. Ennek köszönhetően biztosan senki sem fog feszengeni, s még a nyelve is jobban megered majd a vendégeknek. Egy bárasztal mellett könnyen megy a feloldódás.

Mikor nem szerencsés emellett dönteni?

Bármennyire is nagyszerű egy bárasztal, mégsem lehet mindenkinél befutó. Amennyiben a beszélgetős, koccintós partik helyett inkább enni vagy játszani szoktunk a teraszon, akkor akad optimálisabb megoldás is ennél a bútordarabnál.

Ha sok a gyermek a családban vagy esetleg a vendégek is rendszerint magukkal hozzák a csemetéiket, előnyösebb lehet egy kevésbé felborítható bútordarab, ami talán mászásra is kisebb mértékben csábítja a csöpp kalandorokat. A SpaTrend webáruházban minden helyzetre találunk ideális és magas minőségű, prémium kerti bútort.

Kapcsolódó cikkek