Anomália egy miskolci szakrendelésen – jobban mondva nem csak egy szakrendelésen

Megosztás

Az ember már tényleg azt gondolja a hihetetlennél hihetetlenebb (sajnos valós) történetek hallatán és ismeretében, hogy valakiknek tényleg az a célja, hogy a közegészségügy még a mostani, romos állapotánál is romosabb legyen. Menjünk a magánellátásba, vagy mérgelődjünk a szétesett, nem működő állami rendszer miatt. Betegen.

Kertész Péter osztotta meg friss történetét, ami Miskolcon esett meg vele a napokban. Igaz, bárhol máshol is történhetett volna, mert az állami rendszer mindenhol ugyanaz. Jól van ez így?

“Voltam egy szakrendelésen, ahol heti egy nap van rendelés. Megvizsgáltak, adtak beutalót egy vizsgálatra január végére. Mondták, ha megvan a lelet, akkor menjek vissza, de ahhoz időpont kell, de már február végénél járnak. Mondom, akkor nézzünk már egy időpontot, ha már itt vagyok. Azt így nem lehet, csak telefonon, a rendelési idő elején. Amúgy ott helyben van a telefon, nem egy külön sorszámosztónál. Vagyis hiába voltam ott, nem kérhettem időpontot a kontrollra, hanem jövő héten kell szintén tőlük csak telefonon kérni…. Ezt csak én nem értem???” – írta Péter.

A vélemények megoszlottak az olvasók között is. “Arra sarkallnak, hogy menjél magánba.” “Az időhúzás a lényeg…” “Mert Magyarországon az eutanáziát úgy hívják, hogy várólista.” “Ezt nem a dolgozók találták ki…..csak végrehajtják.” “Minden szakrendelésen így van, sajnos… , és ha nem egy helyre kell menni, pl. szakrendelés, CT, stb. az sok hónap várakozás. Addig lehet meghal, de ez a cél.”

“Ezt nem is lehet érteni. Jobb helyeken, ha visszarendelnek, már adják is az új időpontot, nem kell telefonálni. Ja, ez lehet csak külföldön működik.” “Ezt senki nem érti. Borzasztó, hogy telefonon lehet csak, amikor ott vagy személyesen, miért nem ??!! Magyarország előre megy, nem hátra!” “Terelnek a magán felé. Jól ki van találva ez .”

Itt tartunk 2023 végén…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek