Közegészségügy helyett: hárommilliárdos magánkórházat adtak át Miskolcon

Megosztás

Kiváló eszközök, kimagasló képzettségű szakemberek és személyzet, betegközpontúság. Csak annyi dolgunk van, hogy az ingyenes közegészségügy romjaiból átsétáljunk a fizetős magánszférába. Hárommilliárdos magánklinikát adtak át Bulgárföldön.

A TritonLife Csoport 3 milliárd forintos beruházásból megvalósult magánkórházat adott át Miskolcon a Bulgárföld városrészben, amelyet sajtóbejárás keretében mutattak be június 8-án, csütörtökön délelőtt.

„Csoportunk immár 18 helyszínnel szolgálja a betegellátást Magyarországon. A MacroKlinika egy helyi járóbeteg és diagnosztikai intézet csatlakozásával már komplex, integrált betegellátást tud nyújtani Miskolcon és a régióban is. Vidéki viszonylatban nincsen még egy ilyen Magyarországon” – mondta dr. Haraszti Péter, a TritonLife Csoport alapító-vezérigazgatója, szavait a Boon idézi.

„A képalkotó diagnosztikától a járóbeteg szakellátáson át, már az egynapos sebészet és a fekvőbeteg ellátás is rendelkezésre áll itt régió, vármegye és miskolci szinten a gyógyulni vágyóknak. Ez a TritonLife MacroKlinika és TritonLife magánkórház szimbiózis körülbelül 30 ezer orvos-beteg találkozást tud lebonyolítani egy év alatt. Továbbá 3-4 ezer műtétet és több ezer képalkotó diagnosztikai beavatkozást, illetve ellátást tudunk nyújtani.” – hangsúlyozta.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek