Autós kiegészítők, amik hasznunkra válnak, ha utazni készülünk

Megosztás

Időnként mindannyian fárasztónak érezhetjük a mindennapok monotonitását, szürkeségét. Ha pedig ez megtörténik, akkor az csak egyet jelent: itt az ideje, hogy kicsit kilépjünk a mókuskerékből és elutazzunk egy szép helyre!

Utazás előtt az egyik legfontosabb teendő a szükséges holmik bepakolása, ami nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Különösen igaz ez, ha nem egyedül utazunk, hanem a családunkkal, ez esetben ugyanis 3-4 fő bőröndjeit, táskáit is magunkkal kell tudnunk vinni.

Ha ehhez nem elegendő az autónk csomagtartója, akkor a MindenAmiThule autós kiegészítői ki tudnak segíteni minket a bajból. Ezekkel ugyanis meg tudjuk növelni a jármű tárolási kapacitását anélkül, hogy plusz helyre lenne szükségünk a belső térben. Nézzük meg kicsit részletesebben, hogy mire is gondolunk!

A csomagtartóval bővíthetjük az autó rakterét

Az egyik legjobb megoldás, ha az autónkat egy stabilan rögzíthető csomagtartóval bővítjük ki, ami a hátsó részére helyezhető fel. Ez tulajdonképpen egy olyan csomagszállító eszköz, amit a vonóhorogra tudunk felerősíteni. Felszerelt állapotban megdönthető, így nem akadályoz minket abban, hogy kinyissuk az autónk csomagtartóját.

Ez tehát egy nagyon egyszerű és kényelmes módja annak, hogy több tárolóhelyre tegyünk szert. Legfeljebb csak tolatáskor kell kicsit jobban figyelni arra, hogy a jármű nem a megszokott hosszúsággal rendelkezik, mert ott van a hátulján a csomagszállító is.

A tetőboxnak is nagy hasznát vehetjük

Plusz csomagtárolót nemcsak az autó hátuljára lehet felszerelni, hanem a tetejére is, ezeket az eszközöket tetőboxnak hívjuk. A felszerelés ez esetben az úgynevezett Powerclick rendszerrel lehetséges, a beépített nyomatékjelző kattanással jelzi, ha sikeresen megtörtént a biztonságos rögzítés.

A tetőbox mindkét oldalán nyitható, így jobbról és balról is hozzáférhetőek a belehelyezett holmik. Többféle méretben is elérhető attól függően, hogy pontosan mit vagy milyen nagyságú tárgyakat szeretnénk beletenni.

A kerékpártartóval kényelmesen szállíthatjuk a bringánkat

Ha szeretünk biciklizni, akkor könnyen előfordulhat, hogy erről az igazán kellemes elfoglaltságról a kirándulásunk, nyaralásunk alkalmával sem szeretnénk lemondani. Szerencsére nem is kell, hiszen rengeteg olyan hely van, amit be tudunk járni két keréken tekerve.

Bár a forgalmasabb helyeken van lehetőség a kerékpárbérlésre, de valljuk be, sokkal szívesebben használjuk a saját járgányunkat, amit egy megbízhatóan rögzíthető kerékpártartóval magunkkal is tudunk vinni az autónkon.

Bárhova is utazunk, mindannyian szeretjük magunknál tudni a holmijainkat, még akkor is, ha azokra nem feltétlenül lesz szükségünk. Ma már azonban nem kell semmit itthon hagynunk, ha ugyanis nem bizonyul elegendőnek az autónk csomagtartója és az utasteret sem szeretnénk túlzsúfolni táskákkal, akkor a MindenAmiThule autós kiegészítői a segítségünkre lesznek.

Kapcsolódó cikkek