Miskolcon dedikálja legújabb könyvét hazánk egyik legsikeresebb írója, Leslie L. Lawrence

Megosztás

Csütörtökön érkezik a borsodi megyeszékhelyre az író, aki Sindzse és az Átkok könyve című művét dedikálja.

A karácsonyi készülődés jegyében a Géniusz Könyváruház a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos szerzőt és művészt invitált meg miskolci üzletébe, hogy az olvasók személyesen is találkozhassanak kedvenceikkel és még jobban megismerhessék a feltörekvő, régióbeli írókat – áll az üzlet közleményében.

Most csütörtökön, azaz november 23-án hazánk egyik legsikeresebb írója, Leslie L. Lawrence érkezik Miskolcra. A népszerű író új Sindzse és az Átkok könyve című művét dedikálja majd 16 órától a miskolci Géniusz Könyváruházban (Miskolc, Széchenyi u. 107.).

Leslie L. Lawrence – aki tavaly év végén is dedikált Miskolcon – a távol-keleti és tibeti kultúra legnagyobb hazai szakértője, regényeinek témáját leginkább ez adja. Nincs ez másként mostani alkotásával sem, amelynek rövid ismertetője így szól:

“Leslie L. Lawrence keletkutató professzor és rovartudós a Himalájába utazik, hogy megkeresse a híres Átkok könyvét. Társaságában van Frankjoy felügyelő és Sullivan doktor, akik egy gyilkosság ügyében nyomoznak. Csurpu kolostorában, a “csend és nyugalom szigetén” azonban nem az fogadja őket, amit vártak: Lawrence professzornak például Sindzsével, az alvilág urával kell megosztania a celláját. A hatalmas szobor éjszakánként megelevenedik, sőt “fel is fegyverzi” hősünket.

Vajon az alvilág ura is kedveli a 38-as Smith and Wessont? Vajon a nagy hatalmú isten segíti a kis csapatot, vagy valami más rejtőzik a háttérben? Lehet, hogy Sindzse egy titkot őriz, amelynek nem szabad illetéktelen kezekbe kerülnie? És ha mégsem a könyörtelen isten avatkozik bele az emberek dolgába, akkor ki, és mi a célja vele? Megkerül-e végre a titokzatos Átkok könyve? Leslie L. Lawrence legújabb regénye a szerző lámakolostorokban szerzett élményei alapján született.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek