Közeleg az adventi időszak! Ti készültök adventi kalendáriummal?

Megosztás

Természetesen jól megszokott dolog az utóbbi időben, hogy a gyermekeknek számtalan változatban találunk adventi kalendáriumot, amely egy kicsit struktúrát ad a decembernek, segít felkészülni a közelgő ünnepre, és egyben izgalmassá teszi az ünnepvárást.

Csakhogy jó, ha tudod, hogy nem csupán a gyerekeknek jár egy kis meglepetés! Persze a hölgyeknek számtalan drogéria készül különleges gyűjteménnyel, amit nap nap után nyithatnak decemberben, sőt, akár könyvmolyoknak is akad külön kollekció. De nem árt tudni, hogy akár a párodat is meglepheted egy még pikánsabb darabbal, amit aztán a hálószobában nap mint nap kiélvezhettek!

Te melyik felnőtt adventi kalendáriumot választanád?

Ha megnézed a Vágyaim.hu adventi kalendáriumainak a kínálatát, akkor látni fogod, hogy biztosan az fogja elhagyni a szádat, hogy “ Ez vágyaim netovábbja! Kezdődjék az ünnepvárás!”

Mert ahogy említettük, sokféle kalendárium készül a felnőtteknek, igazán pajzának csak a fent említett webáruház szexuális játékszerei lehetnek. A naptár lényege jól ismert: minden nap kinyílik egy ablak, és fogalmad sincs, hogy mit rejt a kis rekesz. Persze választhatsz különféle típusú összeállításokat, hogy legalább nagy vonalakban tudd, mire számíthatsz.

A legtöbb eszközt akár egyedül, akár a partnereddel közösen is alkalmazhatjátok, így tulajdonképpen kapásból két embernek szerez örömet ez a különleges csomag.

De nézzük csak, milyen változatok közül válogathatsz!

Deluxe, Premium és Womanizer

Ha megnézed a Vágyaim.hu kínálatát, háromféle típust találsz:

  • A Deluxe a legolcsóbb változat, és azoknak ajánlott, akik mindenbe belekóstolnának, mert nincs még nagyon tapasztalatuk a szexuális játékszereket illetően. Mind férfiaknak, mind nőknek szánt darabok megtalálhatóak benne, de a hónap fénypontja az lesz, amikor a léghullámos csiklóvibrátor ajtaja kinyílik.
  • – A Premium összeállítás középen fekszik az árakat tekintve, és ideális választás azoknak, akik a gyengéd szex mellett olykor egy kis vadságot is szeretnek becsempészni a hálószobába. A kalendárium legértékesebb és talán legélvezetesebb darabja az akkus G-pont vibrátor.
  • Végül a Womanizer csomag maradt hátra, amely egyben a legolcsóbb termék is a három közül. Ajánljuk azoknak, akik imádják a vibrálást és a rezgést, szeretik az izgalmakat a hálószobában.

Kedvező ár – ne hagyd ki!

Talán nem is kell külön kiemelni, és az a bizonyos ajándék ló is vágtáz, de azért mindenképpen érdemes kedvező árú ajándékokkal meglepni egymást vagy akár önmagatokat.

A csomagár jóval kedvezőbb, mintha egymagad állítanál össze egy csomagot. Mivel a karácsony amúgy is elég nagy érvágás a pénztárcánkat tekintve, ezért érdemes ott spórolni, ahol csak lehet. Akár itt is. Akár úgy is, hogy közben megszerzed azt, ami minden napra rejteget számotokra kincset, és pajkossá teszi az ünnepi időszakot!

Kapcsolódó cikkek