Gundel Takács Gábor előítélete azonnal elillant Miskolccal szemben

Megosztás

“Volt bennem Miskolcról egy előítéletes kép, de egy másik Miskolcot ismertem meg” – vallotta be a vendégként városunkban járó Gundel Takács Gábor. Tavasszal pedig folytatás.

A lokálpatrióta civil program keretében a közelmúltban Szily Nóra és Gundel Takács Gábor látogatta meg Miskolcot, ahogy erről korábban a Borsod24 is beszámolt. A látogatás részleteiről a Minap közölt részleteket.

A Vendégségben Miskolcon elnevezésű kezdeményezés fő célja, hogy a magyar kulturális és közélet kiemelkedő személyiségei egy a korábbitól eltérő városképpel a fejükben és szívükben távozzanak. A húsz év után újraindított program keretében idén nyáron a magyar Paganini, Roby Lakatos és Scherer Péter színművész, ősszel pedig Szily Nóra és Gundel Takács Gábor ismerkedett meg Miskolccal.

A vendégek programjai mindig egyediek: Roby Lakatos nagykoncerttel egybekötve töltött el két napot a városunkban, míg Scherer Péter Szepsy vacsoraesten lépett fel a Végállomás étteremben. Mindketten ellátogattak a 200 éves Miskolci Nemzeti Színházba, tettek egy nagy sétát a belvárosban, látták a legbecsesebb kulturális kincseinket. Szily Nóra és Gundel Takács Gábor fellépett a Tudomány és Technika Házában is, sok miskolcit vonzva. Aki pedig lemaradt, a felvételen rögzített esteket a Miskolci Televízió műsorában nézhette meg.

Gundel-Takács Gábor mostani látogatásáról az egyik legfontosabb tanulságot így vonta le a híres műsorvezető. “Volt bennem Miskolcról egy előítéletes kép, de egy másik Miskolcot ismertem meg” – jelentette ki Gundel-Takács. Erre a közösségi médiában jött is néhány érdekes hozzászólás.

“Azt elhiszem, főként ha pl. M1-et néz, vagy Magyar Nemzetet olvas, mert ezeken a médiafelületeken szokták a helyi kormánypárti képviselők Miskolc rossz hírét kelteni. Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel Miskolcot negatív színben tüntetik fel.” “Miskolcot, tisztességes, dolgos emberek lakják!”

“Miskolc szuper hely, élhető város, tele a természet adta csodákkal. Én imádok itt élni. A média sajnos évtizedek óta szapulja Borsodot, Miskolcot, ennek következtében sokan lenézik az itt élőket.”

Gundel-Takács Gábor már biztosan nem fogja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek