Az Újgyőri lakótelep házai között maszturbált egy férfi

Megosztás

Érdekes bejegyzés született a Miskolc MOST nevezetű Facebook-csoportban. A posztoló elmondása szerint egy krémszínű pulcsis férfit vett észre hazafelé menet, aki először csak az ablakokat és a lépcsőházakat figyelte, aztán pedig az utcalámpa alatt közszeméremsértő módon könnyíteni kezdett önmagán.

Alapvető félelem este az utcán való közlekedés. Enikő félelmei akkor váltak valósággá, amikor éppen hazafelé tartott a munkából, viszont úgy gondolta, hogy előtte elintézi az esti bevásárlást. Ekkor vett észre egy férfit, akit a húszas éveiben járónak írt le hosszabb szakállal. Az említett viselete egy krémszínű pulcsi, egy fekete Mirror feliratú melegítőnadrág. A kapucniját a fejére húzta, hátán pedig egy szürkés, kocka alakú hátizsákot viselt.

Először az tűnt fel Enikő számára, hogy a számára ismeretlen ember az ablakokat, és a lépcsőházakat figyeli. Mikor éppen visszafelé tartott a boltból, akkor is látta a férfit, ekkor már őszinte félelem fogta el, állítása szerint ökölbe szorította a kulcscsomóját. Igyekezett menekülni az idegen elől, aki idegesen köhögött és bámulta. Elmondása szerint amint elindult felfelé, látta, hogy a zavarodottnak tűnő úr már a lépcsőn figyeli őt.

Mikor aztán kinézett az ablakon, a férfi visszasétált a lakótelep lámpája alá, majd jellemzése szerint „premier plánban” maszturbálni kezdett.

Egy kommentelő, Katalin szerint a feljelentés lenne a legjobb út, szerinte ez a férfi megegyezhet egy másik személlyel, aki néhány héttel ezelőtt gyermekeket zaklatott a belvárosi iskolánál. A közerkölcs megsértése tízezer forintig terjedő helyszíni bírságot von maga után a jelenleg hatályos jogszabályok szerint.

Megkerestük a Rendőrséget az üggyel kapcsolatban, válaszuk után frissítjük cikkünket.

FRISSÍTÉS: Az üggyel kapcsolatban a Rendőrség a következő posztot tetté közzé Facebook-oldalukon:

„Nem érkezett bejelentés miskolci szatírról! Az egyik közösségi oldalon megjelent poszt szerint: “Egy fiatal, 20-as éveiben járó fiatal srác hosszabb szakállal, krémszínű pulcsiban, a kapucni a fejére húzva, fekete Mirror feliratú melegítő nadrágban, kisebb szürke, kocka alakú hátizsákkal, és az ablakokat, lépcsőházakat figyelte. (…) Hazaérve kinéztem az ablakon, visszatért a lámpa alá, és premier plánban maszturbált, majd elsétált!”.

Sem a Miskolci Rendőrkapitányságra sem a 112-es segélyhívó számra nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban. A járőrök folyamatosan pásztázzák a várost, és szükség esetén azonnal intézkednek, ilyen esetekben is. Amennyiben valaki ilyen, vagy hasonló közszeméremsértő cselekményt lát, kérjük a lehető leghamarabb értesítse a rendőrséget például a 112-es ingyenesen hívható telefonszámon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakemberei többek között azt javasolják még, hogy lehetőség szerint a kivilágított, forgalmasabb útvonalon közlekedjenek, szükség esetén kérjenek hangosan segítséget.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek