A címvédő ellen játszik a DVTK a Magyar Kupa következő fordulójában

Megosztás

A Siófok elleni továbbjutást követően a ZTE lesz a borsodi csapat következő ellenfele február végén.

A OTP Bank Ligában szereplő az előző kiírást megnyerő ZTE ellen játszik a DVTK a MOL Magyar Kupában hazai pályán – közölte honlapján a klub.

A hivatalos játéknap 2024. február 28., szerda, de várhatóan lesz televíziós mérkőzés kedden és csütörtökön is. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

MOL Magyar Kupa 5. forduló

2024. február 28., szerda*
Diósgyőri VTK – Zalaegerszegi TE

A találkozó pályaválasztója az alacsonyabb osztályú csapat. Amennyiben a mérkőző felek “osztálytársak”, akkor az játszik otthon, amelyik az idei kiírásban kevesebb alkalommal lépett pályára otthon. És ha ez a szám is ugyanaz, akkor az élvezheti a hazai közönség támogatását, akinek a nevét először húzták ki.

Videóbíró is dolgozik az MTVA által élőben közvetített mérkőzéseken – amennyiben a helyszín alkalmas a VAR-rendszer működésére.

A MOL Magyar Kupa idei kiírásában a továbbjutás mindvégig egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, akkor 2×15 perces hosszabbítás, ha ott sem, akkor a büntetőpontról elvégzett rúgások döntenek.

*A játéknap a jogtulajdonos MTVA kérésére változhat.

A DVTK és a ZTE már találkozott idén egyszer, augusztus közepén diósgyőri siker született Zalában. És a kupameccs előtt bajnoki mérkőzésen is összeméri a két csapat a tudását Miskolcon a december 2-i hétvégén.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek