Jó hír a diósgyőrieknek: Veres Pál sikeres tárgyalást folytatott, érkezik Bulgárföldre az Interspar

Megosztás

Végre nem kell majd a városrész lakóinak Miskolc teljesen más részére mennie egy komolyabb bevásárlás miatt. A polgármester sikeres tárgyalásokat folytatott az üzletlánccal.

“Jó hír a Diósgyőrieknek! Sikeres tárgyalást folytattam ma a Spar Magyarország képviselőivel, és örömmel jelenthetem, megépül az évek óta várt Interspar áruház Diósgyőrben” – áll Veres Pál polgármester saját Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Mint írja, a területen nyolcezer négyzetméteren indul el a beruházás, háromezer-ötszáz négyzetméteres területen lesz az élelmiszer áruház, ezerötszáz négyzetméteren pedig egyéb boltok, üzletek kapnak helyet.

– Évtizedes adóssága ez a városnak a diósgyőri városrészben élők felé, hiszen az ott lakóknak eddig a város másik végére kellett menniük egy-egy nagyobb bevásárlás miatt. Hamarosan azonban ez helyben is megoldható lesz. A város minden segítséget megad az áruháznak, a mai tárgyaláson erről is biztosítottuk őket – írja a városvezető.

Ahogyan az ismert, a legutóbbi országgyűlési választás kampányidőszakában a miskolci események középpontjába került a Bulgárföldön elterülő gazos terület. Kiss János, a terület jelenlegi Fideszes országgyűlési képviselője azzal kampányolt, hogy garantálja, hogy bevásárlóközpont épül ezen a helyen. Az elmúlt időszakban az egyik legnagyobb hazai gyorsétterem-lánc épített itt egy egységet, azonban Veres Pál és a Spar Magyarország képviselői sikeres tárgyalásainak végéig a politikus hallgatott az általa garantált fejlesztésről. Most azonban újra megjelent és némi csúsztatással – elhallgatva a polgármester érdemeit – saját sikereként tálalja a miskolciaknak a bulgárföldi fejlesztés megvalósulását.

Veres sikeresen tárgyalt az Intersparral

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek