Hollósy András óriási sikerként tálalta, hogy újabb 500 millió ömlik a sportba Észak-Magyarországon

Megosztás

Saját közösségi oldalán jelentette be a hírt a fideszes képviselő, ám elképesztő lavinát indított el ezzel. Az olvasók ugyanis nem fogadták osztatlan örömmel a “sikert”, talán máshova jobban elfért volna az a pénz. De hát, ahogy említik, ez a fideszes fontossági sorrend.

Oktatás, egészségügy, közlekedés? Ugyan már. Sport és leginkább a foci. Íme Hollósy eredeti bejegyzése:

“Újabb 500 millió Ft támogatás a sportnak Észak-Magyarországon🤝Részletek⬇️

—  motivált – Deutsch Tamás társaságában, itt: DVTK Stadion.”

Nem nehéz észrevenni, hogy az egyedüli igazán pozitív megnyilvánulás a hír láttán fideszes képviselőtársától, Szécsényi Mariannától érkezett. A többiek nagyon nem osztották a lelkesedést. Egyre többen kezdik érezni, mire számíthatnának 2024-től, ha a kormánypárt visszavenné a hatalmat Miskolcon.

“Az Egészségügy széthullik, tanárok le vannak sza…. Miskolc közlekedése forráshiány miatt zakatol, Miskolc vízhálózata romokban, stb stb, de a focira van lóvé, és még adómentesség is. Na ezért nem fogtok ti megoldani 2024 ben semmit, legalábbis bízom az emberek ítélőképességében.”

“Ezekre mikor jut Hollósy András ❓❗

Egészségügy❓Oktatás❓Kultúra❓

“Miskolc városi közlekedése még le van xarva. Ilyen képviselőkből kell még néhány az országnak. De Magyarországon csak ilyen létezik.” Erre érkezett Hollósy egyértelmű válasza: “2024-ben megoldjuk azt is. Június 9.📩

Ezt semmiképp nem akarjuk úgy értelmezni, mint amit Lázár János sokkal nyíltabban közölt zsarolásképpen a hódmezővásárhelyieknek, hogy ha a Fidesz nyer, kap pénzt a város, ha az ellenzék, akkor ne is számítsanak semmilyen állami forrásra. Miskolc már hozzászokhatott ahhoz, hogy a Fidesz-kormány csak elvon a várostól (súlyos milliárdokat), ennek köszönhetően a közlekedés is csak döcög, másra is csak korlátozott mértékben jut. De ha ezen múlna, miért vitte az előző fideszes vezetés óriási adósságspirálba városunkat 2019 előtt?

A sportra mindenesetre biztosan jutni fog, a többit pedig majd meglátjuk. Meglátjuk? Hollósy András és társai azok, akikre Miskolcnak szüksége van?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek