A karbantartást követően újra kinyitott a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Megosztás

Az idén 25 éves Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő történetének legnagyobb karbantartásán esett át. Emiatt három héten keresztül vendégeket sem tudtak fogadni, de most újra kinyitott a fürdő és megújulva várja vendégeit.

Az újranyitásnak kedvezett a kellemes nyárias idő is, így sokan látogatták meg 3 hét szünet után a megújult fürdőt.

– Az elmúlt napokban, hetekben a fürdőt felkészítettük a téli szezonra – nyilatkozta la Tiszaujvaros.hu-nak Szénégető István, a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő üzemvezetője.

 – Közel 3 hétig voltunk zárva, ez volt eddig a leghosszabb leállás, amikor is a szokásos őszi karbantartási feladatokon túl, amit félévente el szoktunk végezni az üzembiztonság érdekében, most más munkákat is be tudtunk ütemezni. Megújultak a tetőszerkezeti elemek, a világító polikarbonát elemek cseréje is megvalósult, de kicseréltük a belső ajtókat, természetesen volt tisztasági festés, burkolatjavítás a medencetérben, az öltözőkben, a vizesblokkokban, és zuhanyállásokat is felújítottunk – részletezte az elvégzett karbantartást Szénégető István.

A fürdő a hét minden napján várja a vendégeket, november 4-én pedig egy különleges halowdeni éjszakai fürdőzéssel is készülnek. Az eseményen ismert vendégek felelnek majd a hangulatért, a Radio1 dj-je Cooky és Markus Greg szórakoztatja majd a fürdőzőket.

Néhány héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy hosszú idő után Miskolcon a Diósgyőri Tanuszoda is újranyitott. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás:Tiszaujvaros.hu

Kapcsolódó cikkek