Jelentős forgalomszabályozásra, forgalmirend-változásra kell számítani Miskolcon az ünnepi hétvégén

Megosztás

Rendkívül megnövekedő forgalommal számoljunk Mindenszentek és Halottak napja idején, így ne rutinból vezessünk, mert bizonyos utcákban, parkolókban meglepetések érhetnek.

2023. október 28. és november 1. között, tekintettel az ünnepekre, megnövekedett gépjármű és gyalogosforgalomra kell számítani a Búza tér, valamint a városban található temetők környezetében.

A jelentős forgalom zavartalan lebonyolításának érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság, a Miskolci Önkormányzati Rendészet, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. és Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának egyeztetését követően az alábbi intézkedések lépnek életbe:

2023. október 28-án és 29-én, valamint november 1-jén egyirányú forgalmi rend lesz érvényben a Dóczy József utcában a Bedegvölgy utca irányából a Vologda utca irányában, valamint a Kondor Béla utcában a Kuruc utca irányából az Ákos utca irányába.

A Szentpéteri kapui köztemető parkolójában körforgalmi rend lép életbe. Az MVK Zrt. bizonyos járatai sűrített követéssel közlekednek majd, erről a közlekedési társaság részletesen tájékoztatja az utazóközönséget. A fontosabb csomópontokban, gyalogátkelőhelyeken és a temetőkben folyamatos rendőri és rendészeti jelenlét várható. Ezt közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Városháza.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek