Az MVK csapata a legjobb háromban végzett az országos versenyen

Megosztás

A miskolci közlekedési vállalat csapata idén is kiemelkedően teljesített és a harmadik helyet megszerezve felállhatott a dobogóra a Közúti utaskapcsolati dolgozók országos versenyén.

A versenyt a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Baross Gábor Oktatási Központja és a Volán Egyesülés közösen rendezte meg a hét második felében Felsőtárkányban. Ez már a hetedik ilyen megmérettetés volt.

A résztvevő csapatok három versenyszámban mérték össze tudásukat: írtak egy utasjogi, ügyfélkapcsolati tesztet, feldolgoztak egy esettanulmányt, illetve három, utasokat alakító színész bevonásával rögtönzött utaskapcsolati szituációt oldottak meg.

A versenyzők amellett, hogy összemérhették tudásukat a kommunikáció, konfliktuskezelés és problémamegoldás terén, egy workshop keretén belül meg is osztották tapasztalataikat egymással.

A versenyzők teljesítményét egy ötfős szakmai zsűri értékelte, amelynek elnöke Borbélyné Szabó Ágnesvolt, aki a Közlekedéstudományi Intézettől érkezett. A versenyre kilenc csapat nevezett, Miskolcot Kovács Krisztina, Cservenyák Csaba és Bányai Gábor képviselte, akiket Gadnai-Bodnár Éva, illetve Csüriné Ficsura Andrea készített fel – tájékoztatott Facebook-oldalán az MVK.

A mai nap lépett érvénybe az MVK új menetrendje, erről itt olvashat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: MVK Facebook

Kapcsolódó cikkek