Burkolatfelújítás miatt ideiglenesen lezárják a Bodrogkeresztúr-Sárospatak összekötő út egy szakaszát

Megosztás

Megújul a 3801-es Bodrogkeresztúr – Sárospatak összekötő út 3,2 kilométeres szakasza a Vámosújfalu vasúti átjáró és a Bodrogolaszi vasúti átjáró között. A munkálatok október 10-én, kedden indulnak a szakasz teljes lezárása mellett, mely várhatóan november végéig lesz érvényben.

Ezalatt ideiglenesen a 37-es főutat használhatják a közlekedők terelőútként. Sárazsadányt szintén a 37-es főút felől lehet majd megközelíteni, melyhez a felújítás alatt álló úton egy úgynevezett átengedései pontot alakítanak ki a szakemberek – áll a Magyar Közút közleményében.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik a felújítási munkák idejére, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik el.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek