Miskolcon már a zebrán sincs biztonságban egy gyalogos sem

Megosztás

Annyira borzalmas a közlekedési morál megyénkben, beleértve Miskolcot is, hogy pénteken nagyon kevés híján elütött nagy sebességgel száguldva egy ámokfutó a kijelölt gyalogátkelőhelyen két embert.

Nem éppen szépirodalmi kifejezésekkel tarkítva fejezte ki nemtetszését D. Gyöngyvér az egyik helyi csoportban, de történetét olvasva sajnos csak egyetérteni tudunk vele. Főleg, hogy alig egy hete történt a Búza téri halálos gázolás, igaz, az nem zebrán.

“Kedves ezüst Suzuki swiftes!

Kb. 10 perce a 10-s postánál (az eset délelőtt történt – a szerk.)

Te, aki a belső sávban haladva nem vetted észre, hogy a külsőben már három autó áll a zebra előtt. Te, aki az utolsó másodpercben korrigálva kikerülted a (nem pöttöm) bácsit a zebra kellős közepén.

Ugye tudod hogy rohadt nagy szerencséd volt?! Ha nem sántít a bácsi és gyorsabban halad, simán elba***D …annyi, hogy utána két lépéssel jöttem, mert előzékenyen előre engedtem. Én lettem volna az, akit el ba***ol, ha nem engedem előre a bácsit…” – írta Gyöngyvér.

A rendőri jelenlét ezért segítene a helyzeten, ahogy egy hozzászóló ezt szóvá is teszi. “Szörnyű, ahogy mennek az autósok, minden nap látom, amikor megyünk suliba, a héten reggel ott állnak a rendőrök, olyankor bezzeg kisangyalok”

Nekünk mik a tapasztalataink a kijelölt gyalogátkelőhelyeknél? Valóban ennyire szörnyű a helyzet Miskolcon és Borsodban?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek