Ismét módosul a forgalmi rend a 26-os Miskolc-Bánréve főúton és a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton

Megosztás

A végéhez közeledik Kazincbarcikán a 26-os Miskolc-Bánréve főúton és a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton folyamatban lévő körforgalom-építés.

A korábban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elindult munkálatok újabb üteme 2023. szeptember 26-án kezdődik és várhatóan 2023. október 18-ig tart. A munkálatok utolsó ütemének idejére új forgalmi rendet vezetnek be a szakemberek.

Szeptember 26-a, keddtől Putnok irányából Miskolc felé ismét a Jószerencsét úton és az Irinyi úton, Miskolc irányából Putnok felé pedig a megépült új körforgalmon keresztül lehet közlekedni. A MOL benzinkút 26-os főút felőli bejáratát lezárják, a benzinkútra behajtani, illetve onnan kihajtani csak a Múcsonyi út felől lesz lehetőség. A 2606-os úton megépült körforgalom esetében már nem az Ipari úton kell közlekedni, hanem mindkét irányban a már átépült új nyomvonalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek