A Dunában találták meg a Jászberényből eltűnt fiatalember holttestét

Megosztás

A 23 éves Farkas Péter szeptember 15-én tűnt el a Jászberényből, azóta nem adott életjelet magáról. A családja nagyon várta haza, de mindhiába.

Aközösségi médiában pénteken este E. Sz. K. számolt be először a tragikus végkifejletről:

“Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.”

A fiatalember a húgával folytatott heves vita után tűnt el. Péter édesanyja Szűcs Klaudia pár nappal ezelőtt zokogva mesélt fia eltűnésének körülményiről a Borsnak.

Hazajött a munkából, akkor még nem volt neki semmi baja. Elmentek Virággal, a húgával kutyát sétáltatni, közben bement egy boltba vett magának egy sört és egy energiaitalt. Amint kijött a boltból furcsán kezdett el viselkedni: ütötte a buszmegállót és kiabálni kezdett a testvérével. Virág bemenekült egy házhoz segítséget kérni, Peti pedig eljött onnan” – emlékezett vissza az édesanya. A vita forrását nem lehet tudni. A szülők semmi előjelét nem látták a fiuk kiborulásának. 

Kapcsolódó cikkek