Keresik az Avas szépét – Akár Bodriból is lehet sztár

Megosztás

Közeleg a nap, amikor néhány órára ismét szépség és cukiság költözik az Áfonyás utca és Középszer utca közötti területre, olvasható az Avasi Közösségi Kávézó eseményének leírásában. Szombaton immár második alkalommal gyűlnek össze az ebek és gazdáik, hogy kiderítsék, ki a legszebb a vidéken.

A hobbi kutya szépségversenyen nem számít a törzskönyv: keverék és fajtatiszta kategóriában is kiválasztják a legbájosabb versenyzőket.

A versenyzők száma limitált, ezért mindenkit arra biztatnak a szervezők, hogy ne késlekedjen a nevezéssel, ami ezúttal is ingyenes.

A kísérőprogramok is a kutyabarátoknak szólnak: bemutatkoznak a terápiás ebek, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA), a Miskolci Spider Mentőcsoport és a Mancs Követőiért Alapítvány, ahol a Volt egyszer egy Mancs könyveket is megvásárolhatjuk. Találkozhatunk a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvánnyal, de a sokszínűség jegyében a Miskolci Makogó – Együtt a Vadászgörényekért Egyesület is kilátogat, néhány simogatható görény társaságában.

A Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány hiánypótló munkájáról a közelmúltban írtunk, amikor a Borsod megyei Pere településen lefüleltek egy szaporítótelepet.

A miskolci szépségversenyről további részletek az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Fotó: Pápai Médiacentrum

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek