Csöbör Katalin bomba sikernek tálalja, hogy Alsózsolcára jön egy új akkumulátorgyár

Megosztás

Szijjártó Péterrel vállvetve állítja a fideszes képviselő, hogy olyan szuper ez az akkugyár, hogy nem szennyezi és nem terheli a környezetet. A nem kormányoldali politikusok nagyon nem osztják ezt a véleményt, sőt, felmerült a kérdés, ha a technológia ennyire forradalmi, akkor miért nem saját országában építi fel az üzemet a gyártó?

Sőt, akadnak olyanok is, akik azzal érvelnek, hogy azért teljesen tiszta és környezetkímélő az új borsodi akkugyár, mert a videóban is elmondják, hogy az. Alighanem innen gyökerezik nagyon sok probléma a mai Magyarországon.

Csöbör Katalin tehát a következő felütéssel tálalta a Fidesz által hozzánk telepíteni kívánt új akkugyárat.

“Alsózsolca a világ környezetvédelmének élén!
-200 új munkahely
-10 milliárdos beruházás
-A világ első környezetterhelés nélküli újrahasznosító üzeme”

Teljes véletlenségből Szijjártó Péter videója is pont erről szól, amit Csöbör osztott meg.

Szerencse, hogy megnyugtattak, annak idején a csernobili atomerőműről is hosszú évekig szajkózták a szakemberek, hogy egy ilyen típusú reaktor nem robbanhat fel, ez kizárt. Az eredményt tudjuk… (bár ha az 1956-os forradalomról is ekkora hatalmas a pálfordulás fideszes körökben, akkor lehet, hogy megérjük, hogy a csernobili atomkatasztrófa meg sem történt.)

Jakab Péter azonnal reagált a közösségi médiában annak hírére, hogy Miskolc mellé is érkezik egy Szijjártó és Orbán akkugyárai közül. “Alsózsolcára is akkugyárat hoz a Fidesz. Nem is akármilyet. Kösz Csöbör! Vagy kiharcoljuk az új, előrehozott választást, vagy 2026-ig agyonmérgezik a hazánkat!”

Mások pedig arra igyekeznek figyelmeztetni a kevésbé hozzáértő helyi lakosokat, hogy pontosan mit is szabadít ránk a Fidesz és országgyűlési képviselője, amit egyébként sikerként próbál(nak) eladni. IDE KATTINTVA egy rövid videóban megmutatják, mivel jár a valóságban egy ilyen üzem.

Természetesen az is előfordulhat, hogy a világon mindenki téved, egyedül a Fidesznek van igaza. De akkor még mindig nem érthető, hogy Kína, Korea, Szlovénia, vagy bárki, aki tömegével telepíti hazánkba a mérgezőnek és veszélyesnek titulálható (elég Gödre, Komáromra vagy Iváncsára gondolni) akkumulátorgyárakat, miért nem saját hazájába telepíti ezen üzemeket? Miért mond le ilyen bomba üzletről a mi kedvünkért? Talán azért, mert valami mégsem stimmel ezekkel a gyárakkal? A kérdést a történelem megválaszolja, de félő, hogy addigra késő lesz már Magyarország számára. Felcsút pedig valahogy még mindig kimaradt a szórásból, oda nem telepítenek semmi hasonlót, döbbenet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek