Hamarosan láthatjuk a diósgyőri Tóth Annát élesben az atlétikai világbajnokságon – frissítve

Megosztás

A DVTK sportolója gátfutásban indul és a harmadik előfutamban lesz érdekelt ma este. Íme a részletek, ne maradjunk le a kazincbarcikai futónő futamáról.

Első diósgyőri vb indulónk vasárnap érkezett meg a XIX. szabadtéri atlétikai világbajnokság helyszínére, ahol tegnap átmozgató edzéssel hangolt a keddi előfutamokra – számolt be róla a Dvtk atlétika.

Annát kedden a (kiírás szerint) 18:56-kor rajtoló harmadik futamban láthatjuk majd, többek között a tokiói olimpia ezüstérmes amerikai Kendra Harrisonnal, a 2015-ös világbajnok jamaikai Danielle Williamssel és két további olimpiai döntőssel az egyik, ha nem a legerősebb futamban.

Emiatt továbbjutási esélyei ugyan igencsak csekélynek mondhatók, de láttunk már csodát ezen a világbajnokságon. Szurkoljunk együtt Annának egy újabb csodáért, bár már az is fantasztikus bravúr, hogy sikerült kijutnia a világversenyre.

Frissítve: Tóth a hatodik lett a futamában 100 gáton. Az amerikai Kendra Harrison 12.24-gyel a világ idei legjobbjával nyert. A magyarok közül csak Kozák Luca jut tovább az elődöntőbe, Kerekes és Tóth kiesett.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek