Eldurvult a buli Tiszakesziben

Megosztás

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben. A vád szerint a két férfi 2023. február 17-én 23 óra körül Tiszakesziben, egy szórakozóhelyen vitába keveredett az ott zenét szolgáltató személlyel, ezért a biztonsági őrök mindkettejüket kikísérték a helyiségből. 

Az utcára kiérve a részeg férfiak trágár módon szitkozódni kezdtek, majd felrúgták a szórakozóhely előtti járdán elhelyezett műanyag kaspókban lévő 3 darab dísztuját. Röviddel ezután beültek az egyik ismerősük által vezetett gépkocsiba és a helyszínről elhajtottak. Néhány száz méter megtétele után a gépkocsi  megállt, a járműből az egyik vádlott kiszállt és az ott lévő élelmiszerbolt út mellé kihelyezett lemezből készült hirdetőtáblájába több alkalommal beleütött és azt felborította.  

Mindezek után a renitens férfiak visszamentek a szórakozóhelyhez és a bejárat előtt álló biztonsági őröket trágár szavakkal verekedésre hívták fel, akik ennek nem tettek eleget. Pár perc múlva ismét beültek ismerősük gépkocsijába és a helyszínről eltávoztak.

A vádlottak kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekményei alkalmasak voltak arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsenek. Az ügyészség mindkét vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek