Pataky Attila megmutatta a trónját, amiben áramlik az energia

Megosztás

Az egykor hatalmas fenegyerek hírében álló Pataky Attila manapság leginkább azzal kerül be a hírekbe, hogy Orbán Viktort élteti, a szeretetet hirdeti és földöntúli tapasztalatairól értekezik. Ezúttal szintet lépett a celeb-létrán és megmutatta otthonát a Mandiner stábjának.

A videó első húsz másodpercében a szerkesztők mindent elkövetnek, hogy fenntartsák annak a látszatát, hogy egy vad rocker otthonába nyerhetünk bepillantást: nyers zene, gitárhúrok, aranylemezek és a trónján helyet foglaló Pataky. Ám hamar lehull a lepel és visszatarthatatlanul kirajzolódik előttünk az öreg sámán képe, aki naphosszat csendesen elücsörög a tibeti hangtálak és műanyag sasok társaságában, ahol a falon jól megfér egymás mellett a szittya jelmezbe bújt Edda csoportképe és Orbán Viktor arca.

Az Edda frontembere csak Viktorként hivatkozik a miniszterelnökre és azt mondja, hogy ez egy “erős kép, erős időkből”.

A miskolci származású énekesnek, akárcsak egykor Zámbó Jimmynek, van egy trónja is, amit a Mandiner újságírója nagyvonalúan fantasztikusnak nevez. Ízlések és pofonok. De amitől igazán különleges ez az ülőke, az az energia. “Ha úgy igazán beleülsz és elcsendesedsz magadnak, akkor lentről-föntről beindul az energiaáramlás.”

Nem maradhat el a Fidesz iránti hűség hangsúlyozása sem: ezúttal Csák Jánost említi Pataky, akinek a könyve úgy megérintette az eddás varázslót, hogy írt is gyorsan egy Nyugat-ellenes dalt, amit bárki meghallgathat ebben a videóban:

Pataky Attila otthonában járt a Mandiner – Különleges relikviákra bukkantunk!

Trónusra emlékeztető fotel, boldog pillanatokat idéző aranylemezek, és egy régi időkből előkerült fotó, amire mindenki rácsodálkozik. Az Edda frontemberének, Pataky Attilának otthonában járt a Mandiner! Sal Endre újságíró interjúját a Mandiner legújabb lapszámában olvashatják! #mandiner #patakyattila #edda #énekes #otthon #koncert Mandiner – A polgári karakter.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek