Újabb fiatal lány tűnt el megyénkben

Megosztás

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy szomolyai lány megtalálásához.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05060-157/81/2023. körözési számon körözési eljárást folytat Rácz Valéria 17 éves szomolyai lakos eltűnése ügyében.

A lány 2023. augusztus 5-én lakásáról – a hozzátartozója elmondása szerint egy általa ismeretlen – gyöngyöspatai tanyára távozott, azonban azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Rácz Valéria láthatóan állapotos, 153 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú haja barna és hullámos, szeme szintén barna. Eltűnésekor fekete színű pólót, kék farmernadrágot és fekete-fehér talpú cipőt viselt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

A hónapban már több fiatal lány is nyomtalanul tűnt el megyénkben. Az esetekről korábban mi is beszámoltunk:

Amennyiben bármilyen információval rendelkezik valamelyik eset kapcsán, kérjük tájékoztassa a rendőrséget!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek