Az útnyilvántartó programmal minden egyszerűbbé válik

Megosztás

Az infláció, az egyre magasabb költségek, a kiszámíthatatlanná váló gazdasági és politikai körülmények mindenkit arra sarkallnak, hogy legyen körültekintőbb, ha a havi kiadásokról, illetve a kedvező lehetőségek kiaknázásáról van szó.

Ha eddig nem tettük, most már ideje utánanézni annak is, hogy az átalányadózás mellett milyen opciók állnak még rendelkezésünkre például a céges lízing ÁFA visszatérítésének területén is. A válasz nem más, mint az útnyilvántartás vezetése, amellyel a korábbi maximum 50%-os visszaigénylés helyett akár 90-100%-ot is elérhetünk.

Az útnyilvántartás nehézkes…

Ez szokott lenni az elsődleges probléma, amikor rátalálunk erre az opcióra, hogy vajon megéri-e a fáradozást az így elérhető nyereség. A válasz elsősorban attól függ, hogy milyen módszert választunk az útnyilvántartás létrehozásához, rendszeres vezetéséhez.

A RoadRecord útnyilvántartó programja egy olyan alternatívát kínál, amely a dokumentum elkészültével együtt járó terheket leveszi a vállunkról, ugyanakkor az ily módon létrejött anyag teljes mértékben megfelel a vele szemben támasztott elvárásoknak is. Éppen emiatt nevezik NAV-álló útnyilvántartásnak.

Folyamatos fejlesztések és innovációk

Ezt a szoftvert azért is nagyon lehet szeretni, mert állandóan megújul, köszönhetően annak, hogy mindig igyekeznek az újabb és újabb elvárásokat is kielégíteni vele.

Ilyen például a legújabb újítás is, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen felületen lássuk az összes számunkra releváns információt. Akár kördiagramon is megszemlélhetjük az üzleti, valamint a magáncélból megtett utazások százalékos megoszlását, ahogy mind az adott hónapra vonatkozó, mind az éves üzemanyaggal összefüggő költségek is megtekinthetők, egy helyen.

Az új menüpont az időszaki összesítést kínálja számunkra, s átláthatóbb, valamint könnyebben érthető formában tájékoztat a leglényegesebb kérdésekről.

Miért éppen a RoadRecord, ha van kockás füzet is?

Ha mindezek után még mindig nem teljesen egyértelmű erre a kérdésre a válasz, akkor érdemes pontokba szedve is átvenni a szoftver alkalmazásával járó előnyöket:

  • Automatikusan rögzítésre kerülő adatok a mobiltelefonra letölthető applikációnak köszönhetően.
  • Nagyjából 7 percnyi munka havonta, amit a számítógépen keresztül rá kell szánni a szerkesztésre és a véglegesítésre.
  • A jogosultságokat teljesen a saját cégünkre szabhatjuk.
  • A program automatikusan 70 különböző logikai ütközést vizsgál meg, így kizárhatók a hibázások.
  • A folyamatos fejlesztések révén egyre több, a munkánkat és a döntéseinket támogató funkciót vehetünk igénybe.

Noha ez a felsorolás korántsem teljes, és egyetlen cikkben nehéz is lenne minden előnyt összefoglalni, arra már ezzel a néhány ponttal is rámutattunk, hogy a RoadRecord szoftverével túllépünk a hagyományos módszereken, legyen szó akár papír alapú megoldásról, akár más, de nem kifejezetten útnyilvántartáshoz fejlesztett alkalmazás használatáról.

Kapcsolódó cikkek