Csípős hideg hajnalok, de kellemesen meleg nappalok következnek Borsodban

Megosztás

Lesz, ahol hajnalban megint 10 fok alá süllyed a hőmérséklet, cserében remek kiránduló- és strandidő vár ránk a megyében.

Véget ér az átlagosnál hűvösebb, már-már kora őszies időjárás, hétvégétől újra igazi nyárban lesz részünk, és úgy tűnik, a jó idő tartós lesz, egész jövő héten kánikulában lesz részünk – írja az Időkép.

A határozottabb felmelegedés szombattól kezdődik, az elmúlt napokban mérsékelten meleg időben volt részünk 22-28 fok közötti maximumokkal. A hét elején még sokszor pattant ki zápor-zivatar.

Péntektől azonban száraz idő érkezett, sokat fog sütni a nap szombaton is, vasárnaptól előreláthatóan felhők sem lesznek az égen. A hajnalok még frissek lesznek, a nappali felmelegedés pedig napról napra erősödik: szombaton 25-30, vasárnap 27-32, hétfőn már 29-34 fokot mérhetünk a legmelegebb délutáni órákban, ezt követően pedig a 35 fokot is elérhetik a maximumok. Borsodban inkább 30 fok alatt maradnak a maximumok vasárnapig, de hétfőtől már itt is meghaladhatja a 30 fokot a hőmérséklet. Visszatért a nyár.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek