Remekül sikerült a Strandok Éjszakája a Barlangfürdőben, augusztusban a Guiness-rekord a cél

Megosztás

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 14. alkalommal rendezték meg a Strandok éjszakáját, amelyhez a Barlangfürdő is csatlakozott. Augusztusban máris egy új tervvel állt elő az intézmény, szeretnének bekerülni a Guiness Rekordok Könyvébe. Nem is akárhogyan.

Az eseményre minden évben július utolsó hétvégéjén kerül sor számos strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban. Miskolcon a Barlangfürdőben lehetett éjszakába nyúlóan élvezni a vizes örömöket. A részletekről a Minap.hu számolt be. Az éjszakába nyúló zenés fürdőzés és a szaunázás mellett a legtöbb helyen különleges programokkal, néhol kedvezményes belépővel várták szombaton azokat, akik a szokásostól eltérő vizes élményekre vágytak.

A Magyar Fürdőszövetség weboldalán található azoknak a fürdőknek a listája, melyek csatlakoztak a Strandok éjszakájához. 2022-ben 41 fürdő szervezett programot a strandok éjszakáján, idén ezt a számot sikerült felülmúlni: idén 49 helyen fürdőzhettünk a holdfénynél.

Fél nyolctól nyitottuk meg a kapuinkat, és élő zenével vártuk a vendégeinket, különleges hangulattal – mondta Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője, Németh Judit a Miskolc Tv stábjának az esemény kapcsán. Felhívta a figyelmet arra is, hogy augusztusban szintén különleges program részesei lehetünk.

– Szeretnénk bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, mégpedig egy különleges vízi pisztolyos programmal. A cél, hogy egy időben a legtöbben spricceljenek egymásra vízi pisztollyal. Erről a jövőben részletes tájékoztatást adunk majd! – harangozta be a rekordkísérletet Németh Judit.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek