Idén is csatlakozik a Barlangfürdő a Strandok Éjszakájához

Megosztás

Az eseményre kétféle belépőjegy váltható, az éjszakai szaunaprogramok viszont limitált férőhelyesek, így az ezen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

“Örömmel jelentjük, hogy idén is csatlakoztunk a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, és a Miskolctapolca Barlangfürdőben is lesz Strandok Éjszakája!” – tette közzé Facebook-oldalán a miskolctapolcai Barlangfürdő.

“Várunk minden érdeklődőt ezen a héten szombaton (július 29-én) 19:30-23:30-ig hosszabbított nyitvatartással, szaunaprogramokkal és hangulatos éjszakai fürdőzéssel!”

Mint írják, az eseményre kétféle belépőjegy váltható: az éjszakai fürdőjegy 4.100 Ft/fő, míg az éjszakai fürdőjegy és szaunaest belépő 5.650 Ft/fő. Ugyanakkor hozzáteszik: az éjszakai szaunaprogramok limitált férőhelyesek, így az ezen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További részletek a posztban:

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 14. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját. Az eseményre minden évben július utolsó hétvégéjén, idén 2023. július 29-én kerül sor számos strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban. Idén összesen 49 helyen fürdőzhetünk az éjszakába nyúlóan.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek